Hwall părăsește trupa THE BOYZ

The Boyz Announces Hwall’s Departure From Group + Hwall Writes Heartfelt Letter To Fans

Hwall părăsește trupa THE BOYZ.

Pe 23 octombrie, agenția Cre.Ker Entertainment a publicat următoarea declarație:

„Bună ziua. Aici e Cre.Ker Entertainment.

Mai întâi de toate, mulțumim din suflet fanilor care au demonstrat interesul și dragostea necontenită pentru THE BOYZ. Însă, din păcate, venim cu vești neplăcute care îl privesc pe Hwall.

Din cauza durerii la genunchi și starea proastă (de sănătate), Hwall a avut o pauză de la activitățile oficiale și de la promovările pentru album pentru a se concentra pe recuperare. În această privință, noi am avut discuții hotărâtoare cu artistul și cu membrii familiei lui despre activitățile lui viitoare și șansele lui de a fi pe scenă.

După ce am discutat cu grijă, Hwall și-a exprimat intenția de a înceta activitățile din motive de sănătate și  din cauza povarei mentale. După convorbiri cu Hwall, familia lui și membrii THE BOYZ, am decis să-i respectăm decizia.

Hwall va încheia activitățile lui ca membru THE BOYZ, iar noi regretăm nespus că vă prezentăm aceste stiri, mai ales că fanii lui așteptau să revină.

Vom continua să-l susținem pe Hwall in activitățile sale viitoare. Chiar dacă nu va mai putea continua ca membru THE BOYZ, noi îl vom susține pe viitor, iar Hwall se va putea concentra pe recuperare în timp ce va susține THE BOYZ, deci cerem fanilor înțelegere.

Mai mult, restul membrilor vor munci din greu pentru a saluta fanii cat mai repede și cu muzică mai bună.

Vă mulțumim.”

La scurt timp după declarația agenției, idolul a publicat o scrisoare pentru fani, scrisă de mână:

Salut~ Sunt Hwall.

Pentru fanii THE B, pe care îi iubesc nespus de mult, vă salut prin această scrisoare, întrucât am ceva de spus.

Sunt atât de trist și îmi pare rău că vă scriu acum, dar voi fi sincer prin fiecare cuvânt al meu.

Vă anunț că am luat decizia de a încheia activitățile mele că membru THE BOYZ, după ce am analizat toată situația în care mă aflu.

Am fost fericit să primesc atât de multă iubire de la fani prin fiecare apariție pe scenă, și, mai mult ca orice, am fost în stare să-mi văd visul meu (de a deveni un artist iubit în lumea întreagă) devenit realitate, de aceea m-am concentrat să fac tratamentul de recuperare după operația la picior.

Însă, mi-a fost tot mai greu să apar pe scenă, întrucât starea mea de sănătate lasă de dorit, așa că mi-am exprimat dorința de a-mi înceta activitățile în calitate de membru THE BOYZ, după ce am discutat profund cu membrii familiei, agenția și colegii de trupă.

Eu m-am ales cu multe amintiri și experiențe după ce am întâlnit multe persoane minunate, inclusiv colegii din THE BOYZ, fanii THE B și familia Cre.ker, și vreau să spun că sunt sincer recunoscător și că am învățat foarte multe prin aceste relații valoroase.

Fanilor THE B, pe care îi voi pastra în suflet și îi voi iubi la fel de mult, vă mulțumesc că ați fost mereu sursa mea de puteri când treceam prin timpuri mai grele și pentru că mi-ați demonstrat atât de multă iubire. Ați așteptat atât de mult timp, iar acum eu vin cu astfel de știri… Și membrilor THE BOYZ, care m-au susținut mereu și m-au liniștit că niște frați adevărați, îmi pare rău că nu sunt în stare să fiu cu voi până la sfârșit. Voi continua să vă susțin de acum înainte, și va rog să-i susțineți la fel de mult ca și până acum.

Vreau să-mi exprim recunoștința față de fiecare persoană care m-a susținut și m-a iubit ca Hwall din THE BOYZ. Promit să fiu cu voi și să lucrez mai mult, nu ca Hwall, ci ca Heo Hyun Jun de acum înainte.

Îmi pare rău… cu aceste cuvinte termin această scrisoare și vă mulțumesc, vă mulțumesc mult și vă iubesc.

– de la Hyun Jun care își adoră și iubește fanii.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Hwall părăsește trupa THE BOYZ

  1. Gabriela

    Ii doresc sa aibă multă grija de el fiind ca și mama. mea a murit în acest an și nu a mai butut munci casa aducă un salariu acasă ii doresc toată iubirea de la mine și sper să-și revină și sa reintru înapoi cu mult drag în grupul the boyz. Salutari de la prietenele mele Andreea eu și Emily îl susținem in continuare.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s