Sooyoung își spune părerea despre noua ei dramă

Sooyoung din Girls’ Generation a vorbit despre noua dramă de pe OCN – „Call It Like You See It”.

Drama este despre un geniu și un detectiv care urmăresc un criminal în serie, ce se credea mort. Sooyoung va avea rolul detectivei Cha Soo Young, care are o memorie fotografică.

Sooyoung a spus: „Am vrut să încerc un nou tip de dramă și am avut șansa să lucrez alături de o echipă extraordinară. Personajul are mult farmec, iar drama noastră are și un mesaj profund și esențial. Există puține persoane care spun tot ce au de spus, fără frică. Simpla onestitate a lui Cha Soo Young de a spune ceea ce vede a fost interesantă pentru că pare a fi o persoană cu calități necesare în vremurile de astăzi.

Regizorul, Kim Hong Sun, și-a împărtășit motivul pentru care a ales-o pe Sooyoung. El a spus: „Am urmărit comedia romantică în care a apărut Sooyoung și am crezut că va putea juca diverse roluri. Părea să se potrivească cel mai bine, așa că a fost prima pe listă.”

Sooyoung i-a menționat, de asemenea, și pe colegii ei Jang Hyuk și Jin Seo Yeon. Ea a spus: „Am cunoscut-o pe Jin Seo Yeon pentru prima dată, dar am simțit că o cunosc de o viață. L-am cunoscut pe Jang Hyuk în „Money Flower” și sunt norocoasă pentru că am avut șansa să lucrez împreună cu el.”

Ea a ales „Voice” ca dramă ei preferată și a explicat: „De când eram mic, am urmărit drame de investigații și am sperat ca într-o bună zi să obțin un rol într-o astfel de dramă. Sunt mândră de faptul că în Coreea sunt realizate seriale la fel de interesante ca și peste hotare. ”

“Call It Like You See It” va fi difuzat în 2020.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s