Lee Sang Yoon se implică într-o înțelegere suspicioasă în „VIP”

Lee Sang Yoon Commits A Suspicious Deal In “VIP”

Serialul VIP marca SBS a dezvăluit noi imagini cu Lee Sang Yoon!

„VIP” spune povestea unei echipe care are drept sarcină să se îngrijească de cei mai prestigioși clienți ai unui magazin, prezentând în același timp viețile unor femei care încearcă să supraviețuiască menținând un echilibru între locul de muncă și căsniciile lor. În serial, Jang Nara o joacă pe Na Jung Sun, șefa adjunct a echipei, iar Lee Sang Yoon îl interpretează pe Park Sung Joon, liderul misterios al echipei.

Spoiler

În episoadele precedente, Na Jung Sun devine suspicioasă în privința soțului ei și cere să poată vorbi cu Cha Jin Ho, jucat de Jung Joon Woo. Park Sung Joon îi înmânează calm telefonul pentru a o asigura cu privire la loialitatea sa. Totuși, când aceasta îl întreabă în mod direct dacă o înșală, bărbatul începe să fie neliniștit. Odată ce soția lui părăsește masa, aceasta îi mulțumește lui Cha Jin Ho pentru favorul făcut și răsuflă ușurat.

Comportamentul suspicios al lui Park Sung Joon reiese și din noile fotografii apărute. În timpul programului de muncă, se întâlnește cu un bărbat la o cafenea și îi înmânează un plic gros având o privire tăioasă. Telespectatorii sunt curioși în ceea ce privește plicul cu bani și secretul pe care îl ascunde bărbatul.

Această scenă a fost filmată într-o cafenea din districtul Goyang din Ilsan, provincia Gyeonggi. Lee Sang Yoon a venit la locația filmării salutând fiecare membru al echipei de producție, grăbindu-se să ajungă pe platou pentru a se ocupa de recuzită. După cum era de așteptat, Lee Sang Yoon a reușit să intre perfect în pielea personajului misterios numit Park Sung Joon, arătându-și carisma prin temperamentul reținut. Odată ce a fost anunțată încheierea filmării, acesta a început să râdă plin de viață, atmosfera greoaie fiind disipată rapid.

Echipa de producție l-a lăudat pe actor spunând „Lee Sang Yoon a dominat această scenă arătând secretul personajului prin gesturi și expresii subtile de agitație. Vă rugăm să urmăriți situația devenind chiar mai misterioasă, pe măsură ce secretul lui Park Sung Joon iese la iveală.”

„VIP” este difuzat în fiecare luni și marți, iar voi îl puteți urmări aici!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s