Song Ji Hyo, Kim Min Joon, Son Ho Jun și mulți alții confirmați pentru noul serial marca JTBC

Song Ji Hyo, Kim Min Joon, Son Ho Jun, And More Confirmed For New JTBC Drama

“Did We Love?” (titlu literar) și-a confirmat protagoniștii!

Noua producție marca JTBC spune povestea unei mame singure care trăiește pe cont propriu de 14 ani, dar a cărei viața se va schimba complet odată ce face cunoștință cu patru bărbați: unul rău, dar ispititor, altul patetic, dar înstărit, celălalt înfricoșător, dar sexy și, ultimul, un bărbat tânăr, dar foarte atrăgător.

Anterior, serialul era cunoscut sub numele „Begin Again” cu Kim Min Joon și Song Ji Hyo în rolurile principale.

Song Ji Hyo a confirmat apariția sa ca protagonistă și o va interpreta pe No Ae Jung, o producătoare de filme, care este independentă de 14 ani și își crește singură copilul. Cum spune și numele ei (aejung înseamnă afecțiune sau dragoste în coreeană) are multă iubire de dăruit, dar în schimb aceasta se concentrează pe serviciul și creșterea copilului său. Când cei patru bărbați mișterioși intră în viața ei, îi dau totul peste cap și îi reaprind respectul de sine.

Son Ho Jun joacă rolul lui Oh Dae Oh, scriitorul care este bărbatul cel rău, dar ispititor. Acesta este unul dintre romancierii cei mai bine vânduți și un scenarist care scrie scenarii pentru filme de la Hollywood, dar care își ascunde adevărata personalitate.

Song Jong Ho va juca bărbatul patetic, dar înstărit, adică pe Ryu Jin, un actor, care în facultate era poreclit următorul Bae Yong Joon. Însă, acum este un actor începător, care are titlul de ‘prietenul cel mai bun al națiunii’.

Kim Min Joon îl interpretează pe Goo Pa Do, bărbatul înfricoșător, dar sexy. Acesta este directorul executiv al companiei financiare Nine Capital. Înainte de a avea acest post, a fost un ganster, care a dorit să pornească pe un nou drum și să-și depășească condiția.

Koo Ja Sung va avea rolul lui Oh Yeon Woo, un bărbat tânăr și atrăgător. Acesta este profesor de educație fizică, iar aspectul fizic și zâmbetul cuceritor îl face unul dintre cei mai populari profesori din școală.

„Did We Love?” va avea premiera anul viitor.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s