X1 nu va mai participa la ceremonia V Live Awards Show + răspunsul oferit de V HEARTBEAT

Update: X1 To No Longer Attend V Live Awards Show + V HEARTBEAT Comments

Se pare că după veștile proaste despre anularea participării trupei X1 la ceremonia platformei V Live, echipa de producție V HEARTBEAT a oferit și un răspuns!

În data de 15 noiembrie, Mnet a lansat o declarație pentru a comunica noile schimbări în programul de promovare a trupei X1. 

”Salutare. Acesta este Mnet.

Ne cerem scuze sincere pentru că am iscat probleme din cauza programului nostru.

Luând în considerare, cu atenție, sentimentele recente simțite de public, s-a luat decizia ca X1 să nu apară la festivitatea V HEARTBEAT 2019, din 16 noiembrie.

În plus, X1 nu are activități suplimentare programate.

Ne cerem sincer iertare fanilor care au așteptat participarea trupei, dar și personalului V Live pentru că nu și-au putut îndeplini programul promis.”

De asemenea, V HEARTBEAT au oferit răspunsul lor oficial cu privire la anularea participării trupei X1 la eveniment:

”Bună ziua. Aici este echipa de producție a festivității ”V Live Awards”, V HEARTBEAT.

V Live a pregătit prima ediție a festivității ”V Live Awards”, un festival dedicat publicului larg pentru a revedea activitățile vedetelor, dar și a fanilor de pe tot parcursul anului. 

Până astăzi (15 noiembrie), cu o zi înainte de eveniment, am considerat că X1 va fi inclusă în eveniment, dar CJ ENM ne-a înștiințat astăzi despre faptul că X1 nu va participa. 

Am depus toate eforturile pentru a îndeplini promisiunea făcută fanilor, însă departamentul artistic a exprimat în mod inevitabil planul de a nu participa. Este o situație foarte nefericită și ne cerem scuze că nu suntem în stare să ne ținem de promisiune fanilor care au așteptat evenimentul de mult timp, din cauza unei situații bruște. Pentru fanii care doresc să primească banii de bilete înapoi, vom lansa o notificare separată cât mai curând posibil după ce vom discuta despre noul plan.

Deși X1 nu poate apărea din cauza deciziilor agenției lor, cerem interesul neschimbat al fanilor, deoarece marii artiști au pregătit spectacole minunate. De asemenea, ne vom pregăti cât de bine putem pentru a pune în execuție spectacole extraordinare.”

Festivalul va include trupe și artiști precum: GOT7, CIX, JANNABI, TXT, ITZY, AB6IX, MONSTA X, MAMAMOO, Stray Kids, cântăreața din Anglia Anne-Marie, cântăreața vietnameză Noo Phuoc Thinh și cântăreața indoneziană Afgan.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s