TS Ent. susține că revenirea trupei TRCNG a fost amânată din cauza relației pe care o avea Wooyeop + mama idolului răspunde

În mijlocul controversei iscate recent, TS Entertainment dezvăluie că revenirea trupei TRCNG a fost amânată din cauza relației lui Wooyeop cu o angajată.

Potrivit Sports World, compania TS susține că motivul din spatele acestei situații este reprezentat de acțiunile lui Wooyeop, care ar fi avut o relație, însă mama lui neagă acuzațiile. O sursă din cadrul companiei a spus – „Tot ce susțin cei doi membri este neadevărat. Membrii care au mai rămas în trupă, 8 la număr, promovează momentan în Japonia fără ei. Există și un motiv pentru asta. Wooyeop se întâlnea cu stylista B din companie, aspect ce a complicat promoțiile. De când au fost împreună, Wooyeop în mod constant nu mai ajungea la antrenamentele pentru coregrafie și ieșea noaptea să se distreze, iar așa revenirea grupului a trebuit să fie amânată.”

Sursa a continuat și a afirmat că și ceilalți membri s-au supărat pentru că Wooyeop și Taeseon au plecat din inițiativă proprie din TRCNG – „Ceilalți membri se simt trădați, iar părinții membrilor sunt supărați”.

În schimb, mama lui Wooyeop susține că declarațiile companiei sunt exagerate și injuste – „Este adevărat că Wooyeop s-a întâlnit cu B, dar doar pentru două săptămâni. Cu toate acestea, este foarte greșit să arunci toată vina pe Wooyeop și relația lui. Motivul amânării revenirii trupei TRCNG a fost situația financiară dificilă a agenției TS Entertainment, care a fost evidentă de la controversa anterioară cu Sleepy când apa și curentul i-au fost tăiate.” Mama idolului de asemenea a spus că Wooyeop primește momentan asistență psihologică.

Aceasta a adăugat, „Este evident că Wooyeop a fost agresat de coregraful Yoon. Și cu toate acestea, el niciodată nu și-a cerut scuze.” De asemenea, a mai fost dezvăluit că Wooyeop a dus la spital semi-conștient din cauza agresiunii fizice, iar un manager de la TS Entertainment a venit la spital pentru a întreba doctorul dacă idolul era într-adevăr în acea stare din cauza loviturilor. S-a mai spus că doctorul s-a înfuriat la întrebările și îndoielile managerului.

În ceea ce îi privește pe ceilalți membri și părinții lor supărați, mama lui Wooyeop a afirmat: „Părinții membrilor au fost de acord că aceștia ar trebui să părăsească agenția, iar noi am trimis o notificare pe 19 octombrie. De asemenea, am strâns semnăturile tuturor părinților care arată că sunt de acord cu plecarea membrilor din companie.

O sursă din cadrul industriei și-a dat cu părerea asupra procesului dintre TS și cei doi membri TRCNG – „TS evită să răspundă la acuzațiile privind abuzul asupra minorilor și mă aștept ca aceștia să menționeze în continuare de relația lui Wooyeop cu acea femeie pentru a acoperi problemele din companie.”

Sursa: allkpop

Un gând despre „TS Ent. susține că revenirea trupei TRCNG a fost amânată din cauza relației pe care o avea Wooyeop + mama idolului răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s