Halsey despre faptul că BTS nu a fost nominalizat la Grammy-uri

Cântăreața americană Halsey a vorbit despre faptul că BTS nu a obținut o nominalizare pentru a 62-a ediție anuală a premiilor GRAMMY.

Pe 20 noiembrie, organizatorii de la premiile GRAMMY și-au anunțat candidații pentru a 62-a ceremonie de premiere, care va avea loc pe 27 ianuarie 2020.

De îndată ce candidații au fost anunțați, mulți fani de pe tot globul au fost dezamăgiți, deoarece mai mulți artiști, inclusiv Halsey și BTS, nu sunt nominalizați la niciun premiu.

Halsey, care a lucrat cu BTS la melodia „Boy With Luv”, și-a împărtășit gândurile cu privire la această problemă. Halsey a scris: „Ștergerea și ignorarea oricărei negativități. BTS a meritat multe nominalizări. Cu toate acestea, nu sunt surprinsă că nu au fost recunoscuți. SUA este atât de îndepărtată de întreaga mișcare. Va veni și vremea aceea.”

De asemenea, cântăreața a remarcat faptul că nici ea nu a primit nicio nominalizare și a felicitat candidații pentru premii, rugând fanii să nu-și piardă energia cu furie și frustrări.

Deocamdată, BTS a primit trei nominalizări la ‘American Music Awards’i:  turneul anului, artist social preferat și duo preferat sau grup-pop / rock.

 

Sursa: sbs

4 gânduri despre „Halsey despre faptul că BTS nu a fost nominalizat la Grammy-uri

 1. hyunamyou

  Sincer, nici nu am fost surprinsa cand am auzit si nici macar nu este vorba doar de faptul ca nu sunt de la ei, asta este si in general, sunt multi artisti buni care nu au un grammy. Eminem a vorbit putin de aceste premii in Kamikaze si sunt de acord cu el.
  Cat despre Halsey… e amuzant cum se compara ea cu BTS, dar BTS ar fi meritat mult mai mult decat ea.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Ion

   Poate ,dar nu uita cit de greu e sa compui un cintec si faptul ca Hasley cinta doar la refren nu inseamna ca nu a facut nimic ne mai vorbind de faptul cum BTS o iubesc pe ea

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Eu cred ca tu nu ai inteles situatia, Halsey se referea la cel mai mare hit din cariera ei (parca se numea Without you sau ceva de genul), a comparat putin… Si chiar daca am vorbi de colaborarea ei, mie nu mi se pare ca a facut cine stie.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s