Hyun Bin împărtășește ceea ce îl atrage la personajul său din „Crash Landing On You”

Hyun Bin Shares What Draws Him To His Character In “Crash Landing On You”

Hyun Bin a dezvăluit despre ceea ce l-a atras la personajul său din noua dramă „Crash Landing on You”.

„Crash Landing on You” va spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o moștenitoare bogată din Coreea de Sud care este forțată să efectueze o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta, din cauza vremii. Acolo, ea îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce o ascunde și încearcă să o protejeze.

Hyun Bin va juca rolul lui Ri Jung Hyuk, un ofițer care este nu numai foarte priceput la meseria sa, dar și frumos. El va prelua personajul care este un tip perfecționist. Ri Jung Hyuk se va schimba atunci când o va întâlni pe moștenitoarea din Coreea de Sud. Hyun Bin este pregătit să ne fure inimile prin această poveste.

Întrebat de ce i-a plăcut personajul său, Hyun Bin a spus: „Ri Jung Hyuk este aproape de perfecțiune cu toate realizările sale. Dar un cuvânt mai potrivit pentru el decât „perfect” este „ferm”. Deși poate fi foarte ferm și hotărât, el devine mai blând în jurul oamenilor care au încredere în el precum Yoon Se Ri sau subalternii săi. Cred că oamenii vor putea să se bucure de farmecele contrastante în acele momente”.

Ri Jung Hyuk este un individ rece și carismatic, care respectă regulile. Fotografiile arată cum Hyun Bin este capabil să înfățișeze atât o expresie cinică cât și o aură mai caldă.

„Crash Landing on You” va avea premiera pe 14 decembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s