Hong Jong Hyun se înrolează + vorbește despre sprijinul primit de la Kim Woo Bin

Actorul Hong Jong Hyun s-a înrolat astăzi + imagini de la intrarea în unitatea militară.

Pe 2 decembrie, Hong Jong Hyun a intrat la Centrul de instruire al armatei de la Nonsan, din provincia Chungcheong de Sud. Înainte de a intra, a petrecut ceva timp în fața centrului alături de fani și de presă.

El a spus: „Am continuat să spun că trebuie să mă înrolez în curând și nu m-am simțit confortabil pentru că soldații mai tineri decât mine au trecut prin momente grele. Deși am întârziat, mă bucur că pot pleca. Încă nu pare real. Prietenii mei mi-au spus că mă voi obișnui cu asta după ce voi petrece câteva zile acolo. Simt multe emoții diferite. Se simte ireal și sunt agitat și neliniștit, dar voi trăi o viață sănătoasă acolo. „

Hong Jong Hyun va petrece sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020 în centrul de pregătire. El a comentat: „În mod normal aș fi petrecut sfârșitul anului cu căldură, dar de data aceasta, voi petrece ziua de Anul Nou, Crăciunul și ziua mea de naștere în armată. Va fi un an special. Privind în urmă, la cei 10 ani de când am început să lucrez, am lucrat la nesfârșit fără să mă odihnesc. Cred că aceasta va fi o șansă pentru mine să mă uit înapoi la modul în care mi-am trăit viața. Voi face  antrenamentul de Crăciun cu energie.”

Hong Jong Hyun a dezvăluit că ultima persoană pe care a întâlnit-o înainte de înrolare a fost Kim Woo Bin. Hong Jong Hyun și Kim Woo Bin și-au început cariera ca modele și au jucat în sitcom-ul MBN „Vampire Idol” în 2011. Actorul a explicat: „Kim Woo Bin se pregătește să revină [la actorie] în timp ce mă confrunt cu un început nou, așa că ne-am întâlnit și ne-am încurajat. Woo Bin era îngrijorat pentru mine și m-a înveselit. ”

Hong Jong Hyun a spus: „Cred că voi fi cel mai în vârstă, în timp ce voi servi în armată. Vreau să mă înțeleg bine și să am grijă de ceilalți soldați cu care mă înrolez. ”

Concluzionând, a spus: „Mulți oameni mi-au trimis mesaje de sprijin și și-au exprimat grijile. Sunt extrem de recunoscător. Sunt recunoscător fanilor mei și, deși în decembrie va fi rece, mă voi întoarce ca o persoană mai sănătoasă după ce am făcut antrenamentele. Mă voi intoarce.”

Îi dorim armată ușoară!

 

Sursa

Un gând despre „Hong Jong Hyun se înrolează + vorbește despre sprijinul primit de la Kim Woo Bin

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s