Kim Jung Hyun și Hyun Bin prezintă personalități contrastante în drama “Crash Landing On You”

“Crash Landing On You” lansează noi poze ale celor doi protagoniști masculini principali, care sunt fermecători. Este rolul de revenire al lui Kim Jung Hyun după problemele sale de sănătate care l-au obligat să ia o pauză.

„Crash Landing on You” spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o moștenitoare bogată din Coreea de Sud care este forțată să efectueze o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta din cauza vânturilor mari neașteptate. Acolo, îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce o ascunde și încearcă să o protejeze.

În dramă, Hyun Bin îl interpretează pe Ri Jung Hyuk, un ofițer nord-coreean care este întotdeauna perfect și care face lucrurile ca la carte . Deși pare rece, el este genul de om care are grijă mereu de oamenii lui.

Kim Jung Hyun preia rolul lui Ku Seung Jun, un om de afaceri tânăr și carismatic, care face tot ce e necesar pentru a putea obține un profit mai mare.

Noile fotografii arată cât de diferite vor fi cele două personaje. În timp ce Ri Jung Hyuk încearcă să respecte regulile în tot ceea ce face, Ku Seung Jun pune lăcomia personală deasupra tuturor lucrurilor. Cei doi se vor confrunta unul cu celălalt, iar  Yoon Se Ri va ajunge să fie la mijloc.

Ri Jung Hyuk este un ofițer în ascensiune, cu mare potențial, dar viitorul său devine incert pe măsură ce începe să o ajute pe Yoon Se Ri în Coreea de Nord. Între timp, Ku Seung Jun are un trecut pe care îl  împarte cu ea, și când se întâlnesc în Coreea de Nord, el se apropie de ea, ascunzându-și adevăratele sale intenții.

Cele două personaje masculine sunt antagonice. Serialul  “Crash Landing on You” le va dezvălui începând cu 14 decembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s