Mingi din ATEEZ revine și își dezvăluie bustul pe scena de la MAMA!

Imagine

Felicitări lui Mingi din ATEEZ pentru că a câștigat premiul Daesang  (neoficial) al internauților după ce și-a arătat bustul pe scena de la MAMA! Și Twitter-ul aprobă!

ATEEZ a evoluat la premiile MAMA atât la festivitatea de pe covorul roșu, cât și pe scena principală. Se vor spune multe despre evoluțiile serii și premiile acordate, dar cu siguranță, ca la fiecare MAMA, există și un moment fierbinte. De data aceasta, el l-a avut ca protagonist pe Mingi, care a revenit din pauză și, în timpul evoluției pe melodia ‘WONDERLAND’, și-a desfăcut vesta, probabil incomodă, și a lăsat lumea cu gurile căscate.

Asta da atitudine, nu? Drept urmare, Mingi a fost aclamat online, pe bună dreptate, oferind un moment special de care aveau nevoie fanii (mai ales că, altfel, în opinia mea, festivitatea a fost prea cuminte,  sau prea „corectă”, cum spun sud coreenii).

Iată câteva din comentariile de pe Twitter: „Nu am cuvinte”, „Mingi a revenit și a făcut-o pe MAMA”, „Ajutor, lume, sunt moartăă!”, „SONG MINGIII!!!”, „Nu am cuvinte să mă exprim”.

Ce părere aveți?

 

 

 

 

 

2 gânduri despre „Mingi din ATEEZ revine și își dezvăluie bustul pe scena de la MAMA!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s