Lee Sung Kyung, Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop și alții participă la citirea scenariului dramei “Romantic Doctor Kim” – sezonul 2

SBS a dezvăluit fotografii de  la prima citire a scenariului celui de-al doilea sezon al K-dramei „Romantic Doctor Kim”.

 „Romantic Doctor Kim” este o poveste „adevărată despre doctori”, ce se petrece într-un spital mic, numit Dol Dam Hospital. Este o poveste despre oamenii care îl întâlnesc pe Kim Sa Bu (Han Suk Kyu), un doctor genial, și descoperă „dragostea adevărată”. Se așteaptă ca noul sezon să aibă mai multe povești  interesante, replici profunde, episoade de comedie și momente triste, față de primul sezon.

Actorii și echipa de producție din sezonul doi al dramei au avut prima lectură de scenariu în luna septembrie. Momentul avut loc în centrul de producție SBS din districtul Ilsan, Goyang, alături de scentaristul Kang Eun Kyung, regizorul Yoo In Shik, precum și de distribuție, reîmprospătată pentru sezonul 2.

Directorul departamentului de dramă al SBS, Han Jung Hwan, a reprezentat echipajul de producție și a spus: „Al doilea sezon a l„ Romantic Doctor Kim ”este un proiect pe care l-am așteptat și doresc să îl fac. Sunt atât de încântat că pot începe așa. Voi oferi sprijin și voi depune toate eforturile pentru a face acest proiect grozav.”

La prima lectură a scenariului, care a început cu aplauze, Han Suk Kyu a impresionat prin portretizarea sa perfectă a „medicului romantic” responsabil de Spitalul Dol Dam cu vocea sa emblematică și gesturile naturale. Lee Sung Kyung o interpretează pe Cha Eun Jae, o colegă de încredere din elita anului doi de la departamentul de cardiurgie, care este un geniu muncitor. Ea și-a adus la viață personajul cu apariția și vocea ei luminoasă și fermecătoare. Ahn Hyo Seop îl interpretează pe Seo Woo Jin, un coleg  de an și un tip cinic care arată o abilitate impresionantă de concentrare în sala de operații. Ahn Hyo Seop și-a înfățișat cu pasiune personajul său, cu gesturi perfecte.

Jin Kyung o interpretează pe Oh Myung Shim, o asistentă șefă fidelă care păzește Spitalul Dol Dam ca o gazdă înfricoșătoare. Im Won Hee îl interpretează pe Jang Ki Tae, șeful nesigur de la administrativ care îi face pe toți să râdă cu replicile sale ingenioase. Byun Woo Min îl interpretează pe Na Do Il, un anestezist liber de contract și foarte călduros, iar Choi Jin Ho îl joacă pe Do Yoon Wan,  fostul director al spitalului, un tip puternic și manipulator.

Kim Min Jae îl joacă pe Park Eun Tak, asistentul responsabi,  corect și călduros, în timp ce Yoon Na Moo joacă rolul lui Jung In Soo, specialistul în medicina de urgență care a fost „expediat” la spitalul Dol Dam. Kim Hong Fa îl interpretează pe șeful spitalului Dol Dam, Yeo Woon Young, și Jang Hyuk Jin îl interpretează pe Song Hyun Chul, un personaj care alege să meargă pe drumuri complicate și periculoase, mai degrabă decât să aibă încredere în abilitățile sale profesionale.

Față de distribuția inițială, Kim Joo Heon, Shin Dong Wook, So Ju Yeon și Park Hyo Joo s-au alăturat ca noua distribuție pentru sezonul doi și au impresionat cu interpretarea lor realistă. Kim Joo Heon joacă rolul lui Park Min Kook, un personaj care se va implica într-o concurență intensă și în confruntarea cu Kim Sa Bu. Shin Dong Wook îl interpretează pe Bae Moon Jung, specialistul ortoped al Spitalului Dol Dam. So Ju Yeon o joacă pe Yoon Ah Reum, un personaj energic care face ca personalul Spitalului Dol Dam să râdă, cu personalitatea ei strălucitoare, în timp ce Park Hyo Joo o interpretează pe Shim Hye Jin, care este un anestezist autoritar și aspru de la Spitalul Geo Dae.

Compania de producție Samhwa Networks a împărtășit: „Deoarece munca în echipă a actorilor a fost cea mai bună la prima lectură a scenariului, așteptările noastre sunt mari. Râsul și pasiunea arzătoare a actorilor ne fac siguri că acest proiect va fi de înaltă calitate. Vă rugăm să așteptați al doilea sezon al „Romantic Doctor Kim”, care va avea premiera la începutul anului 2020. ”

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s