JTBC își cere scuze în direct pentru reportajul fals făcut în legătură cu BTS și Big Hit Entertainment

JTBC’s “Newsroom” Apologizes On-Air For Report About BTS And Big Hit Entertainment

În ediția știrilor “Newsroom” de pe 16 decembrie, președintele JTBC, Son Suk Hee, a emis continuarea reportajului controversat de la începutul acestei luni.

Pe 9 decembrie, “Newsroom” a raportat că BTS dorește să ia măsuri legale împotriva agenției sale, Big Hit Entertainment, privind problema difizării profitului. Pe 10 decembrie, Big Hit Entertainment a dat o declarație oficială în care a dezmințit zvonurile din reportaj și a cerut ca JTBC să-și ceară scuze pentru că a violat codul de conduită jurnalistică.

Astfel că în ediția de pe 16 decembrie, Son Suk Hee a declarat – „Recent, ‘Newsroom’ a realizat un reportaj despre BTS cum că membrii doresc să ia măsuri legale împotriva companiei lor. După rapoarte suplimentare, am ajuns la concluzia că probabilitatea unei dispute legale este aproape nulă.”

„Newsroom” a dezvăluit prin intermediul unui videoclip următoarele – „La începutul lui decembrie, JTBC a aflat că a apărut o problemă legată de trupa BTS în rețeaua internă a unei firme de avocatură din Gangnam, Seul. Această problemă era adresată sub forma unei întrebări, că dacă ar exista conflicte de interese, firma de avocatură ar putea reprezenta sau oferi consultanță artiștilor din BTS asupra divizării profitului cu Big Hit Entertainment. Având în vedere următorul fapt – conflictele de interese fac parte de obicei din procedura de inițiere a unei dispute legale, la acea vreme, JTBC s-a consultat cu mai mulți avocați asupra problemei și a dezvăluit că există posibilitatea unei acțiuni în justiție. Dar după ce am verificat declarațiile făcute de părțile implicate, am ajuns la concluzia că un litigiu între acestea ar fi puțin probabil. Big Hit a dezvăluit că nu are conflicte cu BTS și că a încheiat un contract de reînnoire exemplar anul trecut. BTS de asemenea a declarat că nu a apelat la firma de avocatură adusă în discuție pentru a intenta proces sau vreo plângere. Firma în cauză a declarat că nu poate confirma informațiile detaliate despre rețeaua lor internă.”

Song Suk Hee a zis în încheiere – „JTBC își exprimă regretul pentru faptul că au filmat biroul agenției fără a avea în prealabil aprobarea de la Big Hit în timpul difuzării reportajului. De asemenea, acceptăm umili și sincer criticile pe care le-a adus reportajul nostru.

Sursa: soompi

Un gând despre „JTBC își cere scuze în direct pentru reportajul fals făcut în legătură cu BTS și Big Hit Entertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s