Wendy s-a accidentat grav la repetițiile pentru Gayo Daejeon + Red Velvet nu mai participă la festivitate

Agenția SM Entertainment a anunțat că Wendy a fost dusă la spital și nu va participa la premiile 2019 SBS Gayo Daejeon + postul SBS își cere scuze. Se speculează că artista a căzut de pe scenă de la o înălțime de 2 metri.

Wendy din Red Velvet trebuia să evolueze la 2019 SBS Gayo Daejeon având o colaborare cu Seunghee de la Oh My Girls, Eunha din GFRIEND și Solar din MAMAMOO.

Pe 25 decembrie, SM Entertainment a lansat o declarație cu privire la accidentarea lui Wendy și a declarat că, din păcate, Red Velvet nu va mai putea cânta la SBS Gayo Daejeon din 2019. Declarația lor preciza următoarele:

Le aducem fanilor vești nefericite.

În timpul repetiției pentru SBS Gayo Daejeon din 2019, de astăzi, Wendy a suferit o accidentare. Wendy a fost dusă imediat la spital, unde este în prezent tratată. Vă vom notifica din nou atunci când este determinată natura exactă a rănilor sale.

Drept urmare, Red Velvet nu poate participa la pre-înregistrare și la transmisia live a SBS Gayo Daejeon din 2019. Solicităm înțelegerea fanilor care sunt în prezent la locul de desfășurare al spectacolului.

Ulterior, vorbind pentru No Cut News, o sursă de la SM Entertainment a declarat: „În timpul repetițiilor pentru evoluția ei individuală pentru SBS Gayo Daejeon din 2019, Wendy a căzut de pe scenă și a suferit leziuni.”

Ei au continuat să explice: „Wendy a fost dusă imediat la spital pentru o examinare amănunțită și are răni la față și fractură la pelvis și la încheietura mâinii pe partea dreaptă a corpului. Ea a fost tratată de urgență și în prezent așteaptă examinări suplimentare.”Au concluzionat afirmând: „Pentru că starea de sănătate este pe primul loc, ne vom concentra pe tratamentul ei. ”

Ei au adăugat: „În ceea ce privește programul viitor al lui Red Velvet, vom face un anunț odată ce totul a fost decis.”

SBS a lansat, de asemenea, o declarație oficială și a spus: „În 25 decembrie, a avut loc un accident nefericit în timpul repetițiilor pentru  2019 SBS Gayo Daejeon, care a dus la rănirea lui Wendy din Red Velvet.”

Aceștia au continuat: „Ca urmare, Red Velvet nu poate să apară în show-ul live al 2019 SBS Gayo Daejeon și ne cerem sincer scuze fanilor și telespectatorilor. Sperăm că Wendy din Red Velvet va avea o recuperare rapidă, iar SBS va avea mai multă grijă pentru a asigura siguranța în viitor. „

Îi dorim multă sănătate lui Wendy!

Sursa: soompi

12 gânduri despre „Wendy s-a accidentat grav la repetițiile pentru Gayo Daejeon + Red Velvet nu mai participă la festivitate

  1. Florina Ana Maria Cioban

   S-au accidentat atât de multi idoli, sincer sper ca SBS sa își ceara iertare idolilor, deoarece și-au cerut iertare doar telespectatorilor.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Pingback: SM Entertainment confirmă revenirea parțială a lui Wendy la activitățile Red Velvet! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s