Dispatch oferă detalii despre accidentul lui Wendy + SM vorbește despre starea ei de sănătate și activitățile Red Velvet

Dispatch a aflat mai multe detalii șocante despre cum s-a petrecut accidentul lui Wendy din Red Velvet de la repetițiile pentru SBS Gayo Daejeon. Agenția SM a revenit și ea cu mai multe precizări despre starea ei de sănătate și activitățile viitoare ale grupului.

S-a raportat anterior că Wendy din Red Velvet a căzut în timpul repetițiilor de la SBS Gayo Daejeon și că a fost rănită grav, deși viața ei nu este în pericol. În urma incidentului, ea s-a odihnit la spital, în așteptarea evaluării ulterioare a leziunilor sale.

Dispatch s-a întâlnit cu personalul SBS din teren care a fost prezent în timpul incidentului la festivalul SBS din 25 decembrie.

Un membru al staff-ului a declarat: „Wendy a efectuat prima repetiție la ora 11:00 (ora Coreei de Sud) pe 25 decembrie pe scena principală în timpul testului de sunet și testele pentru melodia de pe coloana sonoră a filmului „Aladdin”, „Speechless”. Wendy a urcat la nivelul doi al tunelului, după cum scria în scenariu. Era pregătită să coboare scările în timpul cântecului. Dar scările nu erau fixate. În acel moment, ea și-a pierdut echilibrul și a căzut pe scenă. „

Membrul personalului a continuat: „Tunelul de la etajul doi era întunecat și înghesuit. Scările nu erau gata. Nici măcar marcajul comun (fluorescent) nu era vizibil, așa că ea a căzut de la 2,5 metri, fiind lipsită de apărare.” Membrul personalului a adăugat: „După accidentul lui Wendy, mai multe grupuri au urcat la tunelul de la etajul doi. Vestea despre incident s-a răspândit rapid, iar idolii au evoluat fiind toți speriați și îngrijorați că vor păți la fel.”

Membrele Red Velvet au fost șocate de vestea accidentării lui Wendy. Aceasta nu a apucat să înregistreze prestația sau său o interpreteze live.

Dispatch a menționat că Wendy va avea nevoie de cel puțin șase săptămâni de tratament după ce va primi diagnosticul de la medici. Ea are fractură la șold și la încheietura de la mâna dreaptă și are fractură și la obrazul drept. De asemenea, este plină de de vânătăi pe tot corpul. Probabil că va avea nevoie de câteva luni să se vindece complet. Potrivit personalului spitalului, niciun diagnostic precis nu poate fi oferit în acest moment din cauza inflamațiilor extrem de puternice pe care le are în urma căzăturii. Așa că echipa medicală care se ocupă de ea vor pune accent pe recuperarea treptată a lui Wendy, până când vor putea un diagnostic corect și un plan de recuperare.

Pe 26 decembrie, agenția SM Entertainment a declarat reporterilor că „membrele Red Velvet, cu excepția lui Wendy, vor participa în mod individual la Festivalul de muzică KBS, Festivalul de muzică MBC, unde vor avea și colaborări și vor apărea și în calitate de MC”. Compania a mai declarat că Red Velvet nu va prezenta nicio evoluție de grup la aceste spectacole. SM a continuat declarația sa cu: „Wendy este în prezent spitalizată și primește tratament. Ea se va concentra asupra tratamentului până la recuperarea sănătății sale.”

Îi dorim multă sănătate și recuperare ușoară!

Sursa 1 Sursa 2

3 gânduri despre „Dispatch oferă detalii despre accidentul lui Wendy + SM vorbește despre starea ei de sănătate și activitățile Red Velvet

  1. alexiamariastn

    Sper sa se insanatoseasca repede. Am vazut ca si alti idoli au avut probleme pe aceasta scena. Multi au alunecat sau chiar au cazut. Sper sa nu se mai intample asa ceva la SBS Gayo Daejeon pentru ca arata lipsa de implicare pe care acestia o au pentru siguranta idolilor.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s