Hanteo prezintă clasamentul celor mai bine vândute 5 albume din 2019

Imagine similară

Recent, reprezentanții clasamentului Hanteo au prezentat clasamentul celor mai bine vândute albume din 2019. Atenție! În calcul nu au fost rezultatele din GAON!

Conform celor de la Hanteo, BTS are cel mai vândut album în topul lor. „Map of the Soul: Persona” a înregistrat peste 2,5 milioane de copii pe parcursul anului trecut, lansarea lui având loc pe 12 aprilie. De menționat e faptul că acesta este cel mai bine vândut album din istoria lui Hanteo.

Al doilea album cu cele mai multe exemplare vândute în 2019 este „An Ode” de la Seventeen. Albumul a apărut pe 16 septembrie și este cel mai de succes al grupului de la Pledis Entertainment. El a adunat peste 795 800 de copii. Al treilea album din această listă este „Obsession” de la EXO. Grupul a revenit pe 27 noiembrie după o pauză de aproximat un an, iar cu noul proiect muzical a reușit să înregistreze peste 601 000 de copii  vândute.

Al patrulea cel mai bine vândut album este „QUANTUM LEAP” de la X1, trupa a debutat în luna august, iar cu primul său album a vândut mai mult de 582 300 de exemplare. Pe locul 5 în această listă îl avem pe Baekhyn cu „City Light”. Cântărețul a devenit cel mai de succes artist solo la capitolul vânzări de albume, „City Light” aducându-i peste 501 530 de exemplare.

Felicitări tuturor.

sursa: deerzone

6 gânduri despre „Hanteo prezintă clasamentul celor mai bine vândute 5 albume din 2019

 1. alexandrasoava386

  Felicitari BTS!Succesul acestor este din ce in ce mai rasunator!Army,prin care ma numar si eu,sunt mandri si sa sutinem neconditionat!De asemenea felicitari EXO!😍🥰❤❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. sarkadi nicolai

  BRAVO BTS SI FELICITARI BAEKHYM SUNTETI EXELENTI DE BUNI FOARTE BUNI BTS SI EXO SUNT PREFERATELE MELE CA SI ARTISTI SI FOARTE VALOROSI MA BUCUR PENTRU SUCESUL LOR SUNTETII NUMARUL UNU

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s