Chungha și Paul Kim dezvăluie informații despre viitoarea colaborare

Chungha And Paul Kim Announce Plans For Upcoming Collaboration

Chungha și Paul Kim vor lansa o melodie intitulată „Lovesick”!

Anterior, atât Chungha cât și Paul Kim au postat o fotografie alb-negru a celor doi în uniforme școlare, atrăgând atenția fanilor. Pe 13 ianuarie, cei doi cântăreți au dezvăluit în sfârșit informații cu privire la muzica la care lucrează în secret împreună de la sfârșitul anului trecut. Chungha este fana lui Paul Kim și vice-versa.

„Loveship” este o melodie R&B compusă de Paul Kim cu accente vintage și sunete fresh de chitară care se vor uni frumos cu vocile lor armonioase. Piesa  va fi despre sentimentele unor prieteni vechi care au evoluat pe neobservate și este aranjată de Joseph K, cel care a aranjat și melodiile lui Paul Kim „Me After You” și „Traffic Light”.

O sursă de la Neuron Music a împărtășit: „Ca o melodie pentru care cei doi artiști au petrecut câteva luni schimbând opinii pentru a se perfecționa, sperăm că este un cadou nou neașteptat pentru fani”. Agenția lui Chungha MNH Entertainment a dezvăluit: „Am stabilit că proiectul de colaborare cu Paul Kim ar fi o oportunitate bună de a da un nou tip de stimul câmpului muzical al lui Chungha”.

„Loveship”, duetul produs de Neuron Music, MNH Entertainment și Kakao M, va fi lansat pe diverse site-uri de streaming online de muzică, împreună cu videoclipul, pe 21 ianuarie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu