Kim Min Joon povestește despre prima întâlnire cu G-Dragon, fratele lui Kwon Dami și actualul său cumnat

Actorul Kim Min Joon a povestit cum și-a cunoscut soția, Kwon Dami, și pe actualul său cumnat, G-Dragon din Big Bang.

În timpul episodului din 12 ianuarie al emisiunii SBS “My Ugly Duckling”, actorul Kim Min Joon a apărut ca invitat special. 

Întrebat despre căsătoria sa recentă cu Kwon Dami, sora lui G-Dragon, Kim Min Joon a răspuns: „Sunt fericit și liniștit. Mă simt de parcă am devenit mai sănătos.” Actorul a fost, de asemenea, plăcut surprins când i s-a spus că soția lui a intrat în lista „Top 500 cei mai influenți oameni ai modei din lume”.

Ulterior, el a amintit despre cum i-a fost prezentat lui Kwon Dami: „Unul dintre juniorii mei a întrebat dacă vreau să merg la o întâlnire oarbă. Am auzit că este vorba despre sora mai mare a lui G-Dragon. El mi-a spus: „Încearcă să o vezi fără prejudecăți, este o prietenă bună a mea”, așa că am spus, „Bine”.”

În ceea ce privește prima sa întâlnire cu G-Dragon, Kim Min Joon a declarat: „Ne-am întâlnit când era afla în permisie. A fost un pic penibil. M-am simțit puțin agitat. Când sora mea mai mare a adus acasă persoana cu care dorea să se căsătorească, am fost într-adevăr un ticălos, așa că m-am gândit: „Ar fi trebuit să fiu mai drăguț cu cumnatul meu.” Dar am aflat că fusesem deja aprobat prin „Procesul de analizare a documentelor.” Aparent i-a spus lui Kwon Dami: „Am auzit că te întâlnești cu o celebritate. Cine este?” Se pare că a întrebat despre mine, dar a spus că sunt ok, așa că m-am simțit ușurat.”

Seo Jang Hoon a adus în discuție și recentul cadou al lui G-Dragon pentru cumnatul său, un camion de cafea, iar Kim Min Joon a răspuns: „Personalitățile noastre sunt de fapt similare. Ne purtăm cu indiferență atunci când ne pasă de ceilalți. Se pare că îi aruncă două pălării lui Kwon Dami când se întâlnesc. Când ea îl întreabă „Ce este asta?”, el  îi răspunde: „Una pentru tine și una pentru hyung”.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s