Lee Joon Ki și Moon Chae Won vor juca împreună într-un thriller tvN

Lee Joon Ki și Moon Chae Won vor fi protagoniștii unei noi K-drame!

Pe 14 ianuarie, Ilgan Sports a anunțat: „Lee Joon Ki și Moon Chae Won au fost confirmați ca fiind liderul masculin și feminin ai noii drame tvN ‘Flower of Evil’ (titlu literal).”

Agenția lor Namoo Actors a confirmat ulterior: „Este adevărat că Lee Joon Ki și Moon Chae Won au fost distribuiți în drama ‘Flower of Evil’.

‘Flower of Evil’ este o dramă plină de suspans despre un psihopat care își schimbă identitatea pentru a-și ascunde trecutul urât și soția sa care este detectiv de omucideri și care încearcă să identifice adevărul. Thrillerul va prezenta extremele acestui cuplu, de la viața lor de familie armonioasă la scenele crimei.

Lee Joon Ki îl va interpreta pe Baek Hee Sung, un meșter în prelucrarea metalului. Prin atelierul său în care face obiecte de metal, el câștigă suficienți bani pentru a-și îngriji soția și fiica, fiind un soț și tată exemplar. Acesta se ocupă liniștit cu treburile casnice din familie și de îngrijirea copiilor și este un om mulțumit de ceea ce are deja. Cu toate acestea, el nu are emoții – fericire, tristețe, respect, admirație, simpatie, empatie, vinovăție sau considerație.

Moon Chae Won va juca rolul soției sale, un detectiv de omucideri pe nume Cha Ji Won. Deși statura ei mică și expresiile faciale de copil te fac să te întrebi dacă poate face față unor crime, având în vedere natura jobului său, personalitatea ei curioasă îi dă mai multă emoție decât frica atunci când este plasată în situații periculoase. Entuziasmul pe care îl are în rezolvărea crimelor o fac să fie mai mult decât satisfăcută de cariera sa.

Regizorul dramei va fi Kim Chul Gyu, cel care a condus filmările dramelor “On the Way to the Airport”, “Chicago Typewriter” și “Mother”, și scris de Yoo Jung Hee, autoarea “Naked Fireman.”

Ultima drama a lui  Lee Joon Ki a fost “Lawless Lawyer”, din urmă cu un an și cinci luni. Ultimul serial tv al lui Moon Chae Won a fost la sfârșitul lui 2018, când a apărut în “Mama Fairy and the Woodcutter.”

 

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Lee Joon Ki și Moon Chae Won vor juca împreună într-un thriller tvN

  1. Bianca

    Abia aștept să-l văd jucând pe Lee Joon Ki este unul din actori mei preferați 😊😊❤️❤️❤️❤️ a trecut mult de la ultima sa drama abia așteptăm să-l văd din nou
    Sper că va ieși bine noua dramă

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Toate dramele și filmele în care a jucat Lee Joon Ki de la debutul său ca actor în 2003, până acum! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu