Taeyang din Big Bang sărbătorește revenirea din armată a lui Go Kyung Pyo

Atunci când a salutat publicul pentru prima dată după ce a fost lăsat la vatră, Go Kyung Pyo l-a salutat pe prietenul său din armată Taeyang. Acum a venit rândul membrului Big Bang să îi răspundă cum se cuvine.

Așa cum am mai scris, când Taeyang a revenit oficial din armată în noiembrie 2019, Go Kyung Pyo a comentat pe contul de Instagram al său: „Felicitări, felicitări. Te voi urma curând.” Taeyang i-a răspuns în glumă atunci: „Va veni ziua aceea?”

Pe 15 ianuarie, Taeyang a împărtășit un videoclip la poveștile sale de Instagram cu Go Kyung Pyo vorbind cu presa după ce a fost lăsat oficial la vatră. Actorul a spus în videoclip: „Taeyang, a venit ziua. Ne vedem curând.” Taeyang a scris pe unul dintre videoclipuri: „O, Dumnezeule… a venit ziua”.

De asemenea, Taeyang a răspuns postării de Instagram a lui Go Kyung Pyo comentând: „În sfârșit !!! A venit ziua !!! Wow..”

Go Kyung Pyo s-a înrolat pe 21 mai 2018. În timpul serviciului său militar obligatoriu, acestsa a participat la diferite evenimente organizate în cadrul armatei alături de Taeyang și de mai mulți alți soldați celebri.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s