„Parasite” devine primul film într-o limbă străină care câștigă un premiu la „SAG Award”

“Parasite” Becomes 1st Foreign Language Film To Win Best Ensemble At SAG Awards

Filmul “Parasite” are un nou premiu în palmares!

În data de 10 ianuarie, „Parasite” a devenit primul film într-o limbă străină care a câștigat premiul „Cea mai bună distribuție dintr-un lungmetraj” la premiile „SAG Award„. Premiul este acordat întregii distribuții când toți actorii au o evoluție excepțională. ‘Parasite’ devine primul film asiatic care a fost nominalizat și care a și câștigat trofeul mult râvnit.

Discursul a fost ținut de Song Kang Ko: “Cred că ‘Parasite’ este o poveste despre cum trebuie să ne trăim viață. După ce am primit acest minunat premiu, mă gândesc că am reușit să facem un film minunat. Sunt onorat să primesc un premiu de față cu mulți actori pe care îi admir, o să îmi aduc aminte de acest moment toată viața.

Regizorul Bong Joon Ho împreună cu actorii Lee Sun Gyun, Choi Woo Sik, Park So Dam și Lee Jung Eun au participat la eveniment și nu și-au putut stăpâni fericirea când au fost aplaudați de toții actorii prezenți în sală.

„SAG Awards” au felicitat filmul prin intermediul rețelei de socializare Twitter, iar TNT Drama a anunțat noul premiu pe care ‘Parasite’ îl are în palmares.

NEON, o companie americană de producție și distribuție de filme, a postat despre realizare, iar Hollywood Reporter l-a arătat pe Bong Joon Ho în timp ce le făcea poze actorilor.

 

 

Cu un nou premiu adăugat în listă, șansa de a câștiga un Oscar, ceremonie organizată în data de 9 februarie, devine din ce în ce mai mare.

Sursă

Lasă un comentariu