Membrii A.C.E au fost hărțuiți + agenția ia măsuri și le va acorda asistență specializată pentru traumele mentale suferite

Membrii grupului A.C.E au devenit victimele unei campanii de hărțuire care i-a afectat mental. Agenția va lua măsuri pentru a-i proteja și va adapta programul idolilor, pentru a le da timp să își revină.

Pe 19 februarie, agenția a lansat următoarea declarație:

Bună ziua. Aceasta este agenția A.C.E Beat Interactive.

Deoarece există fani îngrijorați de incidentul care a avut loc cu A.C.E aseară, vom explica situația actuală și planurile de acțiune viitoare.

La aproximativ 10 seara, a avut loc un incident cu super-adeziv de teroare care vizat  vehiculul A.C.E de la sala de antrenament.

S-a constatat că acest incident a avut intenția de a provoca vătămări artistului și de a deteriora proprietatea, după identificarea în avans a programului transport și a traseului acestuia. Imediat ce situația a fost lămurită, aceasta a fost raportată la secția de poliție locală. Se află în curs de investigație prin analiza camerelor de  luat vederi, iar pedeapsa strictă va fi dată fără clemență.

Din cauza incidentului de ieri, membrii  artistului A.C.E al agenției noastre, Jun, Donghun, Wow, Kim Byeong Kwan și Chan, se confruntă cu stări mentale de disconfort și simt frica de repetare sau apariție a unei situații similare.

Prin urmare, Beat Interactive va lua măsuri active pentru a nu compromite aspecte legate de bunăstarea și sănătatea artistului.

În plus, postări care răspândesc zvonuri false fără temei, atacuri personale explicite și defăimări rău intenționate la adresa A.C.E  au fost descoperite recent online și pe social media, iar din cauza aceasta artiștii acuză durere emoțională severă.

Am semnat un contract de delegare cu o firmă de avocatură specializată în acest domeniu pentru a întreprinde acțiuni penale și am decis să depunem plângeri penale cu privire la acțiuni de defăimare și ingerință în afaceri.

Pentru ca aceste situații să nu se mai repete, vă solicităm cooperarea cu monitorizare continuă și oferirea de ponturi (informații).

Deoarece condița fizică și mentală a membrilor a slăbit în mod semnificativ, activitățile programate vor fi ajustate și ei vor primi consiliere psihiatrică, după cum a fost solicitat.

În concluzie, ne cerem scuze pentru că am provocat inevitabil îngrijorare fanilor și exprimăm o profundă recunoștință pentru încrederea și sprijinul trimis întotdeauna către A.C.E.

Ca agenție a A.C.E, vom depune toate eforturile posibile pentru ca ei să promoveze continuu în condiții stabile. Mulțumesc.

19 februarie 2020, de la CEO-ul Beat Interactive, Kim Hye Im.

Sursa

3 gânduri despre „Membrii A.C.E au fost hărțuiți + agenția ia măsuri și le va acorda asistență specializată pentru traumele mentale suferite

  1. dorina^^

    Sper din tot sufletul ca situatia sa se rezolve cat mai repede cu putinta. Ei sunt niste artisti incredibili, dar sunt oameni si nimeni nu merita asa ceva. Ii respect nespus de mult si le doresc tot ce e mai bun. Sper sa isi revina cat mai repede si noi, fanii, o sa fim alaturi de ei mereu.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Pingback: Atacatorii trupei A.C.E primesc condamnare penală + Beat Interactive confirmă planurile de urmărire penală a unor internauți | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s