Red Velvet, IU, Song Joong Ki, YoonA, Lay, Chanyeol și mulți alții donează donează pentru lupta cu COVID-19

BTS’ Suga, IU, Song Joong Ki, Girls’ Generation’s YoonA, EXO’s Chanyeol, And More Donate For Coronavirus Prevention

Tot mai multe celebrități donează bani pentru organizațiile ce ajută oamenii și zonele afectate de COVID-19 (noul tip de coronavirus), așa că dacă ÎNCĂ vă mai interesează subiectul acesta, revin cu detalii!

Fostul membru X1, Kim Yo Han, a donat 10 milioane de woni (aproximativ 2,300 de dolari) Asociației pentru prevenirea dezastrelor „Hope Bridge”, iar banii vor fi folosiți pentru a procura măști, ce vor fi distribuite oamenilor cu un sistem imunitar mai slab.

Irene și Wendy din Red Velvet au donat câte 100 de milioane de woni (aproximativ 83,000 de dolari) pentru Community Chest din Daegu, bani ce vor fi folosiți pentru cumpărarea materialelor necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, dar și pentru susținerea medicilor ce tratează pacienții.

Yunho din TVXQ, Seulgi, Joy și Yeri din Red Velvet au donat câte 30 de milioane de woni (aproximativ 24,000 de dolari) pentru Community Chest Coreea.

Seol In Ah a donat 10 milioane de woni Asociației pentru prevenirea dezastrelor „Hope Bridge”, bani ce vor fi folosiți pentru procurarea măștilor și a dezinfectantului de mâini pentru familiile social-vulnerabile.

Kang Daniel și Yoo Hae Jin au donat câte 50 de milioane de woni (aproximativ 41,000 de dolari) Asociației pentru prevenirea dezastrelor „Hope Bridge”.

SM Entertainment a donat 500 de milioane de woni (aproximativ 415,000 de dolari) Asociației pentru prevenirea dezastrelor „Hope Bridge”, bani ce vor fi folosiți pentru procurarea medicamentelor și materialelor pentru doctori. Și JYP Entertainment a donat 500 de milioane de woni.

Byun Jung Soo a donat 1000 de dezinfectante pentru mâini Fundației Mineral Walfare, ce vor fi distribuite bătrânilor și oamenilor cu dizabilități.

Kim Na Young a donat 10 milioane de woni Fundației Beautiful, bani ce vor fi folosiți pentru a ajuta mamele singure.

Nam Joo Hyuk, Chanyeol din EXO, Simon Dominik, Park Shin Hye, Soo Ae, YoonA și Naeun din APINK au donat câte 50 de milioane de woni pentru Community Chest din Daegu,

Regizorul Bong Joon Ho, Ji Chang Wook, Song Joong Ki, Jung Hae In, Lee Seo Jin, Lee Seung Gi, Seo Jang Hoon, Kim Hee Sun, Kwon Sang Woo, Son Tae Young, Lee Jong Suk, Kim Soo Hyun, IU și Jung Ryeo Won au donat câte 100 de milioane de woni. IU a mai donat haine anti-contaminare și măști pentru doctori.

Baek Ji Young a donat 10,000 de măști ONG-ului Save the Children.

Fosta patinatoare și campioană olimpică, Kim Yuna, și fanii ei au donat 185 de milioane de woni pentru UNICEF Coreea.

Soyou și Lay din EXO au donat câte 20 de milioane de woni, în timp ce Zico din Block B a donat 30 de milioane de woni pentru Good Neighbors și 30 de milioane de woni pentru Community Chest Coreea.

JB din GOT7 și Yoon Se Yoon au donat câte 10 milioane de woni, în timp ce Tzuyu din TWICE și Eunhyuk din Super Junior a donat câte 100 de milioane de woni.

Fanii ARMY au donat banii returnați în urma procurării biletelor pentru concertele trupei BTS de la Seul din 11, 12, 18 și 19 aprilie, care au fost anulate din cauza coronavirusului. Asociația „Hope Bridge” a declarat că a primit peste 453 de donații și a adunat o sumă de aproape 20 de milioane de woni. Fandomul a donat în total aproximativ 300 de milioane de woni!

S-au înregistrat peste 3150 de cazuri de COVID-19 în Coreea de Sud și 17 morți din cauza virusului.

sursă (1) (2)

Un gând despre „Red Velvet, IU, Song Joong Ki, YoonA, Lay, Chanyeol și mulți alții donează donează pentru lupta cu COVID-19

  1. Estera E

    Frumos din partea lor ca se ajuta, credca sunt multi care doneaza si nu se stie.Credeam la Lay din Exo sa desprins de tot de Coreea dar se pare ca inca ii iubeste pe coreeni:)

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s