Mai multe celebrități donează pentru combaterea coronavirusului

More Celebs Donate To Aid Efforts In Combating Coronavirus

Mai multe celebrități au făcut donații semnificative pentru a sprijini eforturile Coreei de Sud în combaterea virusului Sars-CoV-2.

În ziua de 29 februarie, Kim Ji Woo din WINNER a donat o sumă de 10 milioane de woni (aprozimativ 8 400 USD) fundației Hope Bridge Disaster Relief Association, urmând ca și Junho din 2PM și Loco să facă, fiecare, o donație de câte 30 de milioane de woni (aprximativ 25 200 USD) fundației World Vision.

Kim Bum SooLee Jung Jae și Dahyun și Nayeon din TWICE au oferit fonduri asociației Community Chest of Korea. Kim Bum Soo și Lee Jung Jae au contribuit cu câte o generoasă donație de 100 de milioane de woni (aproximativ 84 000 USD), iar Dahyun și Nayeon au donat fiecare câte 50 de milioane de woni (aproximativ 42 000 USD).

Byungchan din VICTON a postat o fotografie cu confirmarea unei donații pe contul personal de Instagram, spunând că, chiar dacă nu este o sumă foarte mare, speră că va ajuta. Yoo Ji Tae a ajutat Hope Bridge Disaster Relief Association cu 10 milioane de woni, iar Lee Min Ho a donat un total de 300 de milioane de woni (aproximativ 252 200 USD) pentru opt organizații diferite, incluzând Community Chest of Korea, Good Neighbors, Hope Bridge Disaster Relief Association, Save the Children și ChildFund Korea.

Jung Joon Ha a oferit 20 de milioane de woni (aproximativ 16 800 USD) profesioniștilor din domeniul sănătății, iar Hong Jin Young a ales să doneze 20 000 de măști medicinale nevoiașilor.

Și membrii EXO au ales să ajute la tratarea bolii contagioase, Kai și Suho donând câte 50 de milioane de woni organizației Community Chest of Korea, respectiv Hope Bridge Disaster Relief Association.

Jun Hyun Moo a contribuit cu 100 de milioane de woni pentru a ajuta Community Chest of Korea, iar MONSTA X a oferit aceeași sumă asociației Good Neighbors. Ko So Young a donat 50 de milioane de woni, precum și măști medicinale în valoare de 50 de milioane de woni pentru Holt Children’s Services, Park Na Rae ajutând cu aceeași sumă și 10 000 de măști pentru Plan Korea.

G.O și Choi Ye Seul au donat 20 de milioane de woni asociației Hope Bridge Disaster Relief.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s