Lia Kim explică de ce prima coregrafie pentru melodia „HIP” de la MAMAMOO a fost respinsă

Lia Kim Explains Why Her First MAMAMOO “HIP” Choreography Was Rejected

Lia Kim a spus povestea din spatele realizării coregrafiei pentru mult iubita melodie a trupei MAMAMOO „HIP”!

Pe 4 martie, coregrafa a apărut în cadrul emisiunii marca MBC, „Radio Star”.

Pe durata emisiunii, aceasta a împărtășit faptul că a muncit din greu la prima versiune a coregrafiei pentru melodia fetelor din MAMAMOO, dar agenția acestora nu a fost mulțumită de ea. „Au spus că nu le-a plăcut deloc”, a spus Lia răzând, adăugând faptul că rareori primești o astfel de reacție când prezinți o coregrafie. Motiv pentru care a sugerat o întâlnire cu agenția.

Aceasta a spus: „M-am gândit la MAMAMOO ca fiind artiste care au voci puternice, deci nu puteam să le supun unor mișcări obositoare.” În plus, coregrafa s-a gândit că vor folosi microfoane de mână în locul căștilor în timp ce concertează. Din aceste motive, a decis să facă o coregrafie mai puțin intensă.

Lia Kim a împărtășit: „Președintele agenției a spus că s-a lăudat fetelor despre cum a pus-o pe Lia Kim responsabilă pentru coregrafia lor, dar lui chiar nu i-a plăcut coregrafia.”

Deci, fără a avea de ales, aceasta s-a întors la tabla de desenat și a creat o noua coregrafie, descriind: „Am adus-o la un nivel la care ar fi chiar și pentru mine puțin obositor de dansat. Intenționam să elimin câteva din mișcări dacă îmi cereau, dar au dansat-o aproape în totalitate așa cum era.”

Lia a continuat prin a povesti că atunci când s-a întâlnit cu MAMAMOO la o decernare de premii, acestea i-au spus ca datorită ei au folosit pentru prima dată căști în timpul unei reprezentații.

Apoi, coregrafa a făcut o demonstrație a coregrafiei chiar în cadrul emisiunii!

Mai jos aveți videoclipul în care aceasta dansează împreună cu Minny Park și fetele din MAMAMOO la 1MILLION Dance Studio!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s