„Psycho, But It’s Okay” confirmă o distribuție de aur: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji, Oh Jung Se și Kim Joo Hun + mulți alții

Presa din Coreea de Sud jubilează după completarea distribuției dramei Psycho, But It’s Okay” , care îi are în rolurile principale pe Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji.

Noua dramă romantică  tvN „Psycho, But It’s Okay” de tip fantezie spune povestea unui  îngrijitor de la o secție de psihiatrie și a unei scriitoare de povești impulsivă care suferă de tulburare de personalitate antisocială.

Actorul principal, Kim Soo Hyun, joacă rolul unui îngrijitor pe nume Moon Gang-tae, care are grijă cu devotamanet de fratele său cu un handicap, fără a vise sau speranțe. Personajul Moon Gang-tae este un om profund deprimat. Va fi interesant de văzut cum interpretează acest rol Kim Soo Hyun, un actor cu o carismă și sensibilitate extraordinare.

Seo Ye Ji o joacă pe Go Moon-yeong, o scriitoare populară de literatură pentru copii, care are o personalitate antisocială. Seo Ye Ji, care a avut un impact puternic asupra fiecărui serial în care a jucat, atrage interesul pentru modul în care va exprima acest personaj distrus, lipsit de emoții.

Fratele lui Kim Soo Hyun, Moon Sang-tae, care suferă de de autism (ASD) și al cărui hobby este desenul, este singura rudă de sânge a lui Moon Gang-tae și este interpretat de Oh Jung Se.

În plus, Park Gyu Young o va juca pe Nam Joo-ri, o asistentă care lucrează cu pacienți cu probleme de sănătate mintală, și colega lui Kim Soo Hyun, în timp ce Kim Joo Hun va juca rolul lui Lee Sang-in, un publicist specializat în literatura pentru copii, care va crește atractivitatea și tensiunea poveștii.

Veteranul Kim Chang Wan preia rolul de director al spitalului, Oh Ji-wang, Kim Mi Kyeong va juca rolul lui Kang Soon-deok, mama lui Park Gyu-young și bucătăreasa spitalului, iar Jang Young Nam este asistenta șefă Park Haeng-ja. Kang Ki Doong îl joacă pe Jo Jae-soo, singurul prieten al lui Moon Gang-tae, în timp ce Park Jin Joo o joacă pe regizoarea Yoo Seung-jae, iar Jang Gyuri din Fromis 9 o interpretează pe Seon Byeol, o asistentă medicală.

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s