“Eccentric! Chef Moon” ne oferă teasere și un nou poster cu Eric din Shinhwa, Go Won Hee + mulți alții

“Eccentric! Chef Moon” este o comedie romantică despre mâncare și vindecarea prin dragoste.  Dacă vă era dor de actorul Eric Mun, aveți acum ocazia de a-l vedea în rolul unui chef de succes.

Dragii noștri,  postul Channel A ne propune o comedie romantică „Oddball! (Eccentric) Chef Moon”. Aceasta îi are în rolurile principale pe Eric din Shinhwa, în rolul bucătarului faimos Moon Seung-mo, și pe frumoasa Go Won Hee, care o interpretează pe Yoo Bella, un designer de modă renumit care își pierde memoria și devine o persoană buclucașă. Cei doi se vor întâlni, iar povestea lor de dragoste se va petrece în mediul rural.

Alt actor celebru care va apărea în serial este Ahn Nae- Sang,  care va avea rolul lui Im Cheol-yong, CEO-ul firmei Donghan International, un individ rece și capabil să își abandoneze familia pentru bani. El se apropie de Moon Seung-mo (Eric ) și de Yoo Bella (Go Won Hee) după ce se recăsătorește cu Han Mi-yeong (Lee Seung Yeon I), fiica unică de la Grupul Donghan.

Cu acest casting, o poveste dulce și niște teasere care promit personaje colorate și excentrice, să sperăm că serialul va aduce o pată de culoare în aceste zile de început de primăvară.

Premiera sa va avea loc în 27 martie.

 

 

Surse: hancinema, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s