Ahn Seo Hyun scoasă din drama „School 2020” și înlocuită cu Kim Sae Ron? + tatăl acesteia oferă detalii din culise

Potrivit unui reportaj dezvăluit în data de 20 martie, actrița Ahn Seo Hyun ar fi decis să nu mai participe la drama „School 2020” de pe KBS2. Potrivit unei surse, „Ahn Seo Hyun a părăsit distribuția dramei „School 2020” și se pare că a avut un motiv anume pentru asta.”

Actrița este cunoscută drept eroina filmului regizat de Bong Joon Ho, „Okja”. Anul trecut, aceasta a fost printre primii actori anunțați că vor juca în „School 2020”, care, inițial, era o dramă specială dintr-un format de patru părți. Cu toate astea, ulterior, producția a fost extinsă într-un mini-serial de 16 episoade, Ahn Seo Hyun încă fiind candidata pentru rolul principal feminin.

De asemenea, luna trecută a fost anunțat că Ahn Seo Hyun și Kim Yo Han, care va juca rolul principal masculin, au citit împreună scenariul, pregătindu-se de începerea filmărilor. Aceștia chiar au fost văzuți fiind în ședințe cu regizorul dramei, până mai ieri.

Cu toate astea, în data de 19 martie, presa a anunțat că actriței Kim Sae Ron i s-a oferit rolul principal feminin în „School 2020” și că aceasta îl ia în considerare, lucru confirmat de agenția ei. Exact în aproximativ același moment, Ahn Seo Hyun a distribuit o postare plină de subînțeles prin intermediul contului ei de Instagram, scriid: „Chiar și aceste încercări vor trece…”

Mai mult de atât, chiar la începutul acestei săptămâni, Ahn Seo Hyun a postat mai multe mesaje pline de dezamăgire pe contul ei de Instagram, precum: „Trec prin ceva mai grav decât coronavirusul acum”, ”De ce adulții nu se țin niciodată de promisiuni”, „Așteptam „School 2020” timp de 300 de zile” și altele.

Până acum, singurul răspuns oferit de KBS a fost: „Nu putem confirma nimic până nu este lansată o declarație oficială. Mai este mult timp până când drama va fi difuzată, așa că e dificil să oferim un răspuns acum.”

Asta nu e tot, pentru că pe 20 martie, tatăl actriței Ahn Seo Hyun și-a exprimat frustrarea în legătură cu această controversă și a oferit un interviu pentru OSEN.

Tatăl acesteia a declarat pentru sursa media: „În luna mai, 2019, lui Seo Hyun i s-a oferit un rol în drama „School 2020” regizată de Han Sang Woo, prin urmare, aceasta nu a mai acceptat alte oferte, pentru a se axa pe acest proiect pe parcursul anului. Acum câteva zile, aceasta a primit scenariul cu modificări.”

Cu toate că Ahn Seo Hyun era mereu în contact cu producătorii dramei „School 2020” în ultimul an, aceasta nu a semnat un contract oficial. Tatăl acesteia a spus: „Echipa de producători s-a schimbat de trei ori în ultimul an. Când am vorbit de contract cu ultimul director al echipei, acesta a spus doar „Mai târziu” și „Vă rog să așteptați”.”

Acum câteva zile, Han Seo Hyun s-a întâlnit cu producătorul Han Sang Woo pentru a discuta despre scenariul modificat. Totuși, la scurt timp, cu Han Seo Hyun s-a întâlnit un producător nou. „Noul producător a venit să discute despre contract. Însă acesta era total diferit de ce discutasem noi înainte. Cred că ni l-au arătat pentru a ne facem să refuzăm să mai participăm. Dar noi nu am făcut asta. Acum, cred că agenția a încercat să facă să pară că noi am decis să renunțăm, după toate aceste amânări.”

De asemenea, Han Seo Hyun a mai primit un mesaj de la directorul companiei de producere a dramei. Acesta a rugat-o: „Te rog, renunță la dramă”. Apoi, producătorul Han Sang Woo l-a contactat pe tată lui Han Seo Hyun și l-a întrebat: „De ce ați renunțat la dramă?”.

În final, tatăl acesteia a spus: „Sper că o astfel de situație nu va mai avea loc pe viitor. Nu vrem să obținem nimic de pe urma acestui conflict. Vrem doar niște scuze sincere.”

Actrița Han Seo Hyun nu doar că deja a exersat scenariul cu producătorul Han Sang Woo și actorul în rolul principal Kim Yo Han, dar a și participat la probarea uniformei, discutarea despre celelalte roluri și altele. În ciuda acestui fapt, singurul răspuns oferit de KBS la această situație a fost: „Han Seo Hyun nu a semnat niciodată un contract pentru a juca rolul feminin principal în „School 2020”. Astfel de lucruri se mai întâmplă în etapa de producere a dramelor”.

„School 2020” urmează a avea premiera în luna august.

sursă (1) (2)

3 gânduri despre „Ahn Seo Hyun scoasă din drama „School 2020” și înlocuită cu Kim Sae Ron? + tatăl acesteia oferă detalii din culise

  1. Pingback: Drama ‘School 2020’ este anulată din cauza controverselor privind distribuția – K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Drama ‘School 2020’ nu va mai fi difuzată pe KBS! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s