Jung Hae In se transformă într-un specialist IT pasionat de munca sa în K-drama “A Piece Of Your Mind”

Serialul “A Piece Of Your Mind” ne oferă noi instantanee cu personajul interepretat de Jung Hae In, un programator de geniu.

“A Piece of Your Mind” spune povestea lui Ha Won (Jung Hae In), un programator de inteligență artificială, și a lui Seo Woo (Chae Soo Bin), un inginer obișnuit de sunet dintr-un studio de înregistrări.

Ha Won este lider pe piața inteligenței artificiale, fiind fondatorul și CEO-ul companiei AH. Deși este șeful unei companii foarte mari, nu îi pasă de poziția sa și conduce o echipă mică de cercetare care lucreză pentru a găsi unele soluții ce au pontețialul de a schimba lumea.

Noile instantanee îl arată pe Ha Won la muncă  împreună cu  directorul său  Kim Jung Woo (jucat de Kim Hoon), în timp ce se concentrează să termine la timp proiectul numit “D Program” ținut secret de ceilalți mebri ai echipei de cercetare de la AH. Kim Jung Woo este colegul de facultate al lui Ha Won și o persoană care îi împărtășește pasiunea sa pentru cercetarea în inteligența artificială, iar aceste două personaje vor arăta o chimie deosebită ca ca prieteni și colegi.

Să ne bucurăm, deoarece “A Piece of Your Mind” are premiera în 23 martie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s