BTS va lansa o serie de videoclipuri educaționale intitulate „Învață limba coreeană cu BTS”

BTS To Launch New “Learn Korean With BTS” Educational Video Series

BTS se aventurează într-un domeniu nou: Învățarea limbii coreene!

În data de 23 martie, Big Hit Entertainment a anunțat oficial că BTS va lansa o nouă serie de videoclipuri în format scurt, menite să ajute fanii să învețe limba coreeană.

Intitulate „Learn Korean With BTS” („Învață Coreeana cu BTS„), videoclipurile vor folosi imagini din show-urile „Run BTS!” și conținutul lor online (cum ar fi clipurile lor „Bangtan Bomb” și „BTS Episode”) pentru a învăța fanii cuvinte și expresii coreene utilizate frecvent de membrii BTS. Fiecare videoclip va avea aproximativ trei minute și va oferi o scurtă lecție despre frazele și gramatica coreeană.

Noile videoclipuri vor fi lansate gratuit prin intermediul aplicației destinate fanilor, Weverse, începând cu 24 martie, când primele trei episoade vor fi disponibile. Big Hit Entertainment intenționează în prezent să lanseze un total de 30 de episoade.

Potrivit agenției, „Learn Korean With BTS” a fost creat cu ajutorul cercetătorilor de la Institutul de Conținut lingvistic din Coreea (ICLC) și al profesorilor de la Universitatea de Limbi Străine din Hankuk.

Big Hit Entertainment a declarat: “Odată cu popularitatea recentă a k-pop-ului și a altor conținuturi culturale sud-coreene, cererea de învățare a limbii coreene a crescut foarte mult. Am planificat conținutul educațional în limba coreeană, în speranța de a face genul k-pop mai accesibil.

Sursă

Un gând despre „BTS va lansa o serie de videoclipuri educaționale intitulate „Învață limba coreeană cu BTS”

  1. Deni

    Ce ma bucur ca idolii mei preferați au hotărât să organizeze o serie de videoclipuri in care sunt dornici să-i învețe pe orice limba coreeana. Si cu ocazia asta multi A.R.M.Y o sa aiba ocazia sa învețe limba coreeana exact de la membrii BTS si posibilitatea de a comunica cu ei. Multumim BTS si tuturor personalilor si in special la A.R.M.Y care îi susține mereu pe îngerii noștri BTS 💖

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s