Producătorul executiv de la CUBE Entertainment susține că acționarii majoritari tratează idolii ”în mod oribil”!

Producătorul executiv al companiei CUBE Entertainment, Hong Seong Sung, susține că acționarii majoritari ai agenției se comportă mai rău decât niște „tâlhari”.

În data de 26 martie, Hong Seong Sung a vorbit pe Twitter despre frustrările sale, susținând că noile părți interesate de agenție, se comportă cu artiștii în mod oribil. Acesta a afirmat: „Aș dori să împărtășesc unele lucruri care se petrec la CUBE. Recent, acționarii majoritari s-au schimbat. În loc să coopereze cu artiștii, se comportonă oribil cu ei, adoptând niște comportamente pe care nici tâlharii nu le-ar avea, cauzând probleme în cadrul companiei. Sunt devastat acum”.

În luna februarie a acestui an, cel mai mare acționar al companiei CUBE Entertainment a devenit compania de cosmetică și comerț ”VT GMP”, după ce au achiziționat acțiuni de la ”iHQ” în valoare de 29,1 miliarde de won (aproximativ 24 de milioane de dolari).

Cu toate acestea, afirmațiile producătorului Hong Seong Sung nu au fost confirmate oficial de agenție. Rămâneți cu noi pentru viitoare actualizări.

Sursa

Un gând despre „Producătorul executiv de la CUBE Entertainment susține că acționarii majoritari tratează idolii ”în mod oribil”!

  1. Pingback: Producătorul executiv de la agenția CUBE demisionează după ce a spus pe Twitter că acționarii majoritari tratează oribil artiștii! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s