Yoochun dat în judecată pentru că nu a compensat daunele aduse uneia dintre victimele ce l-a acuzat de agresiune sexuală

Park Yoochun Reportedly Faces Trial Over Failure To Pay Damages

Park Yoochun se pomenește din nou în judecată pentru că nu a compensat cea de-a doua victimă („A”) ce îl acuzase în trecut de agresiune sexuală.

Potrivit unui reportaj făcut de Ilyo Newspaper în data de 26 martie, procesul lui Yoochun va avea loc la Judecătoria Uijeongbu pe 22 aprilie.

În 2016, „A” a fost a doua femeie care îl acuza pe Park Yoochun de agresiune sexuală la un local pentru adulți. La acel moment, Yoochun a depus o plângere pentru că aceasta ar fi adus acuzații false și l-ar fi defăimat pe artist. Ulterior, „A” nu a fost găsită vinovată în niciunul dintre procese, iar curtea supremă a refuzat cererea procurorului la un recurs. După e a fost acuzat de agresiune sexuală de către patru femei, Park Yoochun nu a fost găsit vinovat în niciunul dintre cazuri.

Totuși, „A” a depus o plângere împotriva lui Yoochun în 2018 și a cerut o compensare de 100 de milioane de woni (aproximativ 82,010 de dolari) și un apartament deținut de acesta în zona Samseong. Avocatul ei a declarat că aceasta a depus plângerea pentru că lui Park Yoochun nu i-a părut rău pentru ce a făcut.

Curtea a ordonat ca ambele părți să-și soluționeze problema printr-o mediere obligatorie. Potrivit reportajului făcut de Ilyo Newspaper, Park Yoochun nu a răspuns niciodată la respectiva dispută, care a durat aproximativ 10 luni.

În luna iulie, Centrul de mediere al curții de la Seul a luat decizia că Park Yoochun e obligat să-i achite lui „A” 50 de milioane de woni (aproximativ 41,060 de dolari) drept compensare. Yoochun nu a oferit niciun răspuns la moment, deci, nu a refuzat decizia.

Park Yoochun a continuat să nu răspundă, iar apartamentul său, care a fost confiscat anterior, a fost scos la licitație în urma impozitelor neplătite. În luna decembrie, „A” a depus o altă cerere în care dorea să se menționeze și apartamentul lui Yoochun, ca parte a daunelor și dobânzii adunate din cauza faptului că nu le-a plătit la timp. Din moment ce acesta nu a răspuns nici de această dată, a fost stabilit un alt proces în care se va stabili dacă Yoochun era obligat să menționeze apartamentul drept compensare a daunelor.

sursă

Un gând despre „Yoochun dat în judecată pentru că nu a compensat daunele aduse uneia dintre victimele ce l-a acuzat de agresiune sexuală

  1. Pingback: Yoochun spune că nu are bani pentru a plăti daunele pentru victima hărțuirii sexuale, „A” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s