Membrele KARA sărbătoresc cea de a 13-a aniversare prin postări emoționante

KARA Members Celebrate 13th Anniversary With Heartfelt Posts

Fostele membre KARA și-au exprimat iubirea pentru fani și pentru fiecare dintre ele cu ocazia celei de a 13-a aniversării de la debutul trupei!

Pe 29 martie, acestea au sărbătorit prin postări emoționante pe platforma Instagram.

Nicole a scris: „A 13-a aniversare! Vă mulțumesc că mi-ați fost mereu alături. Sper că veți avea o zi bună astăzi. Vă iubesc.”

Park Gyuri a scris: „Nu pot să cred că este a 13-a aniversare de la debutul KARA… timpul zboară așa de repede. Vă mulțumesc sincer tuturor pentru urări! Le urez tot binele tuturor atât mental cât și fizic, și sper să ne putem revedea curând. Vă iubesc!”

Han Seung Yeon și-a împărtășit gândurile în coreeană, engleză și japoneză. Aceasta a scris: „A 13-a aniversare de la debut. Vă mulțumesc și vă mulțumesc. Sunt fericită pentru că sunt așa de multe lucruri pentru care sunt recunoscătoare!”

În engleză, aceasta a adăugat: „Este a 13-a aniversare! Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit. Sper să fiu alături de voi mereu și pentru totdeauna. Vă rog să rămâneți sănătoase și puternice.”

Artista a concluzionat în coreeană: „Motivul pentru care pot exista este pentru că toate mi-ați fost alături în fiecare clipă. Vă mulțumesc.”

Kang Ji Young a adus un omagiu trupei postând o fotografie cu 5 microfoane scenice din videoclipul muzical al melodiei „STEP”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s