4 show-uri nu vor fi difuzate după ce un angajat al companiei CJ ENM a fost testat pozitiv pentru COVID-19

În data de 31 martie, CJ ENM a oferit o declarație, după ce o persoană care lucrează pentru show-ul ‘Bob Bless U‘ a postului Olive TV a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Potrivit celor de la CJ ENM, toate persoanele care au intrat în contact cu acest membru al personalului au fost testate negativ pentru COVID-19 până în prezent, inclusiv toți membrii distribuției show-ului „Bob Bless U”. Cu toate acestea, există câțiva colegi de-ai săi care încă mai așteaptă rezultatele.

Compania CJ ENM a fost nevoită să-și închidă temporar clădirea din Sangam: „Toți angajații noștri au muncit de acasă, prezența la companie se făcea doar dacă era ceva absolut necesar, începând cu data de 27 februarie, dar pentru a preveni răspândirea virusului, întreaga clădire va fi închisă începând cu 29 martie.”

Drept rezultat, programele postului tvN, ‘Yoo Quiz on the Block‘ și ‘Amazing Saturday – Doremi Market‘, cât și  ‘Hungry But Lazy?‘ al postului Olive TV vor lua o mică pauză. ‘Yoo Quiz on the Block’ se oprește din difuzare pentru 2 săptămâni, perioada 1 aprilie – 8 aprilie, ‘Amazing Saturday’  și ‘Hungry But Lazy?’ pentru o săptămână, 4 aprilie și respectiv 3 aprilie.

Între timp, se spune că membrul personalului „Bob Bless U” menționat mai sus a prezentat simptome de COVID-19 după ce a călătorit în New York. ‘Bob Bless U’ va avea o pauză de două săptămâni.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s