Nam Joo Hyuk părăsește YG Entertainment!

YG mai pierde un talent valoros: Nam Joo Hyuk a decis să se alăture agenției lui Gong Yoo, Suzy și a multor alte nume cunoscute.

În martie s-a raportat pentru prima dată că actorul era în discuții pentru a se alătura agenției Management SOOP. YG Entertainment a răspuns la acea vreme că erau în discuții cu privire la reînnoirea potențială a contractului.

La 6 aprilie, Management SOOP a anunțat că a semnat un contract exclusiv cu Nam Joo Hyuk și s-a confirmat că actorul s-a despărțit de agenția YG Entertainment.

Management SOOP a comentat: „Nam Joo Hyuk și-a construit un spectru larg în timp ce și-a prezentat farmecele individuale în diverse domenii și este un actor care este capabil să arate mult mai mult în viitor. Îi vom oferi ajutor actorului Nam Joo Hyuk pentru a-și arăta atuurile, potențialul nesfârșit și capacitățile actoricești. ”

SOOP mai găzduiește actori super titrați ca Gong Yoo, Gong Hyo Jin, Suzy, Choi Woo Shik, Kim Jae Wook, Seo Hyun Jin, Nam Ji Hyun, Jung Yu Mi și mulți alții.

Nam Joo Hyuk filmează în prezent filmul “Remember” cu Lee Sung Min și va fi protagonistul principal masculin al unei noi drame tvN „Psycho But It’s Okay”, în care va juca alături de Suzy. În a doua jumătate a anului, el va filma o altă dramă cu Lee Byung Hun, Han Ji Min, Shin Min Ah și Bae Sung Woo.

 

Sursa

Un gând despre „Nam Joo Hyuk părăsește YG Entertainment!

  1. Pingback: Toate dramele și filmele în care a jucat Nam Joo Hyuk de la debutul său ca actor în 2014, până acum! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s