YG Entertainment răspunde anti-fanilor care îi trimit Lisei din BLACKPINK amenințări cu moartea

YG Entertainment Releases Statement Regarding Threats Made Against BLACKPINK’s Lisa

Cei de la YG Entertainment au publicat o declarație în care a vorbit despre amenințările cu moartea primite de Lisa din BLACKPINK și au promis că vor rămâne vigilenți în această privință.

În data de 7 mai, Ambasada Thailandei din Coreea a postat o declarație pe contul de Twitter: „În perioada 2 – 6 mai, am primit numeroase mesaje, prin adresa de email, cu privire la amenințările primite de Lisa. I-am adus la cunoștință agenției YG Entertainment.”

În data de 8 mai, Yonhap News a oferit niște informații suplimentare despre incident. Prin telefon și e-mail, ambasada a confirmat că informațiile care au fost postate pe contul lor de Twitter sunt adevărate și au transmis într-adevăr toate informațiile pe care le-au primit agenției YG Entertainment. Ambasada a explicat că au intervenit pentru a oferi asistență, deoarece Lisa este o persoană de naționalitate thailandeză, care lucrează în Coreea.

În ceea ce privește această problemă, YG Entertainment a spus: „Agenția YG Entertainment face tot posibilul pentru siguranța și protecția artiștilor și fanilor noștri. Suntem conștienți de această situație și nu numai că facem propria noastră monitorizare constantă, dar colectăm și parcurgem informațiile transmise de către fani. Vom lua măsuri împotriva acestor amenințări.”

 

Sursă

6 gânduri despre „YG Entertainment răspunde anti-fanilor care îi trimit Lisei din BLACKPINK amenințări cu moartea

  1. Sandra

   Toti artiștii primesc hate. Ea nu poate fi considerată și nici nu este un caz special. Ce te astepti? Sa ii sufle toată lumea în borș ?

   Apreciază

   Răspunde
   1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

    Da, iubita mea. Toti isi primesc! Dar ea este idolul care primeste cel mai mult hate. Toti idolii adunati nu primesc atat hate cand isi primeste ea. Ea isi primeste hate si daca respira. Deci da, vreau sa ii sufle toata lumea in bors…
    Nu normaliza hate-ul!

    Apreciază

    Răspunde
  2. hyunamyou

   Fac si ei ce pot, nu prea ai ce masuri sa iei, hai sa fim seriosi… Acum YG a raspuns in special pt Lisa pt ca a comentat Ambasada, dar nici amenintarile cu moartea nu sunt ceva rar in ziua de azi.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s