Kim Yoo Jung îl înnebunește pe Ji Chang Wook în teaserul MV pentru „Backstreet Rookie”

K-drama „Backstreet Rookie” („Convenience Store Saetbyul”) ne oferă primele imagini cu Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung, care vor începe o relație amuzantă și conflictuală de tip patron/angajat, care va evolua într-o poveste de iubire.
Bazat pe webtoon-ul de succes „Convenience Store Saetbyul”, „Backstreet Rookie” va spune povestea de dragoste imprevizibilă a proprietarului unui magazin  alimentar Choi Dae Hyun (interpretat de Ji Chang Wook) și a angajatei part-time Jung Saet Byul (interpretată de Kim Yoo Jung ). Drama va fi regizată de Lee Myung Woo, regizorul producător (PD) din spatele hitului SBS din 2019, „The Fiery Priest”.

Teaserul îl arată pe Choi Dae Hyun dormind la slujbă până când Jung Saet Byul intră cu încredere în magazin. Mai târziu, Choi Dae Hyun se uită la Jung Saet Byul, care este acum în uniforma ei de angajată a magazinului și îi spune cu neîncredere: „Suntem o echipă?”

Apoi Choi Dae Hyun se enervează pe Jung Saet Byul și o întreabă: „Deci vei pleca din magazinul meu?” Între timp, Jung Saet Byul se distrează la jobul ei cel nou aruncând bani în sus. Apoi o vedem întrebându-l  pe șeful ei: „Te îndoiești de mine?” în timp ce teaserul se oprește pentru a-l arăta pe Choi Dae Hyun spionând-o pe ea din spatele unor rafturi din magazin, fapt care o înfurie pe aceasta.

„Backstreet Rookie” va avea premiera în 12 iunie.

 

Sursa

Un gând despre „Kim Yoo Jung îl înnebunește pe Ji Chang Wook în teaserul MV pentru „Backstreet Rookie”

  1. Pingback: Ji Chang Wook despre motivul pentru care joacă în “Backstreet Rookie” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s