Ahn Bo Hyun şi Park Seo Joon nu se înțelegeau în timp ce filmau “Itaewon Class”?

Ahn Bo Hyun aclara los rumores de que él y Park Seo Joon no se llevaban bien mientras filmaban “Itaewon Class”

Ahn Bo Hyun răspunde zvonurile despre el și colegul său din „Itaewon Class”, Park Seo Joon!

În episodul din 30 mai din emisiunea „Ask Us Anything” de pe JTBC, actorul Ahn Bo Hyun a apărut ca oaspete împreună cu colegii săi din dramă, Park Ha Na și Lee Hak Joo.

La un moment dat, gazda programului, Kang Ho Dong, a menționat că a auzit zvonuri potrivit cărora Ahn Bo Hyun nu se înțelegea cu Park Seo Joon, în timp ce filmau hitul „Itaewon Class”.

Referindu-se la faptul că personajele sale din dramă erau dușmani, Kang Ho Dong a spus: „Am auzit niște conversații din spatele filmărilor în care Ahn Bo Hyun afirma că nu-l place pe Park Seo Joon în viața reală”. Iar, cealaltă gazdă a emisiunii, Lee Soo Geun, a răspuns: „Da, am auzit şi eu multe zvonuri despre asta”.

Ahn Bo Hyun a exclamat zâmbind: „Despre ce vorbiți?”, iar Kang Ho Dong a explicat: „Am auzit că se filma o scenă cu Park Seo Joon, iar regizorul nu a oferit aceeași oportunitate de a repeta din nou scenele. Au apărut zvonuri, iar Bo Hyun era văzut într-o lumină nu tocmai bună.”

Actorul a comentat: „Este prima dată când au acest lucru. Am aceeași vârstă ca Seo Joon și suntem foarte buni prieteni.”

Apoi a lămurit momentul despre care a vorbit Kang Ho Dong: „Când eram personajul negativ [în poveste], am simțit că ceva nu ieșea cum îmi doream, dar mi s-a spus că scenele sunt în regulă. Simţeam că îmi lipsea ceva și voiam să mai încerc filmarea scenei încă o dată, dar mi s-a spus: „E bine, scena următoare!” Însă, când regizorul filma cu Seo Joon, acesta a petrecut mult timp repetând aceeași scenă. Așa că i-am spus glumind: „L-ai filmat pe Seo Joon mai mult decât pe mine”. Dar am zis asta în glumă, fiind de faţă cu Seo Joon.”

El a concluzionat: „Suntem foarte apropiați. Locuiește peste strada mea. Ne-am întâlnit acum o săptămână. Am ţinut legătura chiar și după ce drama s-a încheiat.”

Sursa: soompi.es

Publicitate

2 gânduri despre „Ahn Bo Hyun şi Park Seo Joon nu se înțelegeau în timp ce filmau “Itaewon Class”?

  1. youabby

    El a facut un personaj negativ asa de bun,ca ma enervam tare cand il vedeam…si-a jucat bine rolul dupa parerea mea.
    sper ca el si Park seo joon sa se inteleg intr-adevar bine si a fost vorba doar de impresia gresita a altor persoane.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s