“Did We Love?” lansează posterele cu Song Ji Hyo, Son Ho Jun, Koo Ja Sung, Kim Min Joon, Jong Ho și Dasom

Son Ho Jun, Song Ji Hyo, Song Jong Ho, And More Introduce Their Characters’ Innermost Feelings In Drama Posters

“Did We Love?” a dezvăluit postere noi cu protagoniștii!

Noua producție marca JTBC spune povestea unei mame singure care trăiește pe cont propriu de 14 ani, dar a cărei viața se va schimba complet odată ce face cunoștință cu patru bărbați: unul rău, dar ispititor, altul patetic, dar înstărit, celălalt înfricoșător, dar sexy și, ultimul, un bărbat tânăr, dar foarte atrăgător.

Song Ji Hyo o va interpreta pe No Ae Jung, o producătoare de filme, cu o fire puternică, independentă și care își crește singură copilul. Cum spune și numele ei (aejung înseamnă afecțiune sau dragoste în coreeană) are multă iubire de dăruit, dar în schimb aceasta se concentrează pe serviciul și creșterea copilului său. Viața ei va fi dată peste cap odată cu apariția celor patru bărbați

Son Ho Jun joacă rolul lui Oh Dae Oh, un scriitor cu alură de tip rău, dar ispititor. Acesta este unul dintre romancierii cei mai bine vânduți și un scenarist care scrie scenarii pentru filme de la Hollywood, dar care își ascunde adevărata personalitate. De asemenea, este fostul iubit al protagonistei, care încă mai are sentimente pentru No Ae Jung.

Song Jong Ho va juca bărbatul patetic, dar înstărit, adică pe Ryu Jin, un actor, care în facultate era poreclit următorul Bae Yong Joon. Acesta de asemenea are sentimente pentru protagonistă.

Koo Ja Sung îl va interpreta pe Oh Yeon Woo, un bărbat tânăr și atrăgător, dar care încă nu a uitat de prima sa dragoste, No Ae Jung. Acesta este profesor de educație fizică, iar aspectul fizic și zâmbetul cuceritor îl face unul dintre cei mai populari profesori din școală.

Kim Min Joon îl va juca pe Goo Pa Do, un bărbat înfricoșător, dar sexy. Acesta este directorul executiv al companiei financiare Nine Capital. Înainte de a avea acest post, a fost un ganster, care a dorit să pornească pe un nou drum și să-și depășească condiția.

Dasom îi va da viața lui Joo Ah Rin, una dintre actrițele de top din Coreea. Aceasta este poreclită ‘prima iubire a Asiei’ și până acum a iubit doar un singur bărbat, pe Oh Dae Oh, dar care nu i-a dat vreodată atenție.

“Did We Love?” va avea premiera pe 8 iulie!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s