“It’s Okay To Not Be Okay” promite dragoste, dramă și multe altele într-un videoclip extins

K-drama “It’s Okay To Not Be Okay” lansează un videoclip cu multe  scene din primele episoade.

 “It’s Okay To Not Be Okayse învârte în jurul poveștii de dragoste dintre Moon Kang Tae (Kim Soo Hyun), un angajat de la o secție de psihiatrie și Go Moon Young (Seo Ye Ji), a scriitoare de povești pentru copii cu tulburare de personalitate antisocială. Oh Jung Se îl va interpreta Moon Sang Tae, fratele mai mare al lui Moon Kang Tae, care suferă de o tulburare de tip autism (ASD).

Secvența de filmări începe cu o carte pentru copii care se deschide misterios. Vocea lui Moon Kang Ta povestește: „Băiatul s-a trezit din nou din cauza unui coșmar teribil. Într-o zi, el a vizitat o vrăjitoare și a implorat-o.” Imaginea se schimbă apoi pentru a o arăta pe Go Moon Young, un autor deloc plăcut.

După o întâlnire fatidică, Go Moon Young apare continuu în viața lui Moon Kang Tae. Săturat de avansurile ei, el îi spune: „Bănuiesc că toată lumea a acceptat actele tale lipsite de grijă, dar nu asta va merge cu mine.” În ciuda fațadei sale reci, el devine blând și răbdător când vine vorba de fratele său mai mare Moon Sang Tae.

Apoi, într-o zi, Moon Sang Tae, care este fan al lui Go Moon Young, decide să o viziteze la o întâlnire importantă și să o salute. Problemele sale mentale îi provoacă o criză la eveniment, iar Moon Kang Tae se grăbește să sară în ajutorul fratelui său. Lucrurile se agravează după ce Go Moon Young e implicată într-un scandal pentru că este nepoliticoasă și antipatică.

Teaserul arată, de asemenea, trecuturile dureroase ale Moon Kang Tae și Go Moon Young. Pe măsură ce aceștia doi încep să se cunoască, Moon Kang Tae încearcă să calmeze temperamentul aprins al lui Go Moon Young, în timp ce Go Moon Young îl avertizează să îi dea frâu liber inimii sale și să se distreze din când în când. Spre final, Go Moon Young spune: „Soarta nu este nimic special. Când te afli în fața mea când am nevoie de tine … asta este soarta. „

“It’s Okay to Not Be Okay” are premiera în 20 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s