[Random Stuff] Primarul Seulului, Park Won Soon, a fost declarat dispărut!

Seoul Mayor Park Won-Soon delivers an address on "2020 New Year's address and vision of Seoul City" during a press conference in Seoul, South Korea, 21 January 2020.

Primarul capitalei Coreei de Sud, Seul, a fost declarat dispărut, iar o căutare este în curs, a declarat astăzi poliția.

Poliția a spus că îl caută pe Park Won-soon lângă un mic deal din cartierul Sungbuk, unde a fost detectat ultima dată semnalul telefonului său. Ei au spus că în prezent telefonul mobil al domnului Park a fost oprit.

Fiica sa a spus poliției că a lăsat un mesaj vocal care suna „ca un mesaj de sinucidere” înainte de a ieși din casă.

Domnul Park, în vârstă de 64 de ani, a fost ales primar al Seulului în 2011. Acesta ar fi fost ultimul său mandat, fiecare primar având voie la trei mandate.

Domnul Park nu s-a prezentat la muncă joi, anulând o întâlnire cu un funcționar prezidențial la biroul său, a declarat pentru Associated Press Kim Ji-hyeong, un oficial din guvernul metropolitan din Seul. Membru al Partidului Democrat Liberal al președintelui Moon Jae In, domnul Park era considerat ca fiind un potențial candidat pentru alegerile prezidențiale din 2022.

Există și o informație suplimentară oferită de un polițist, care nu a fost încă verificată: Primarul din Seul a dispărut după ce a fost trimis în judecată de secretara lui pentru agresiune sexuală. Ea ar fi spus că agresiunea s-a întâmplat în anul 2017 și că există și alte victime.

 

Sursă

3 gânduri despre „[Random Stuff] Primarul Seulului, Park Won Soon, a fost declarat dispărut!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s