Sora lui G-Dragon ne arată cum acesta este entuziasmat în legătură cu noua dramă a soțului ei, Kim Min Joon!

În data de 8 iulie, sora lui G-Dragon, Kwon Dami, a postat mui multe mesaje și poze de susținere în Instastory pentru soțul ei, actorul Kim Min Joon, care joacă în prezent în drama de pe JTBC, „Was It Love”!

Într-una dintre postări, Dami a împărtășit o imagine cu Kim Min Joon în timpul primului episod, transmis în data de 8 iulie și a scris: „Soțul meu (inima), succes!”. Apoi, într-o altă postare, aceasta a împărtășit o conversație text cu fratele ei, G-Dragon, care a fost, de asemenea, entuziasmat de premiera serialului „Was It Love” de pe JTBC!

G-Dragon i-a trimis surorii lui o fotografie la ecranul televizorului în care apare cumnatul său, iar Dami i-a răspuns: „Deci și fiul meu se uită la dramă kekekeke” (așa îl alintă ea pe G-Dragon: ”fiul ei”). Ea a adăugat și un mesaj pentru el la postarea din Instastory, spunând: „Îți mulțumesc că ai acordat atenție emisiunii, frumosul meu fiu, haha”.

Între timp, drama „Was It Love” cu Kim Min Joon, Song Ji Hyo, Son Ho Joon și mulți alții lansează câte un nou episod în fiecare miercuri și joi la ora 21:30, ora Coreei.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s