Un clip mai vechi cu Jessi făcându-i diss lui Jimin la ‘Unpretty Rapstar’ iese la iveală + internauții susțin că ea știa ceva

Privind clipul, internauții cred că Jessi știa de atunci că ceva greșit se întâmpla cu Jimin

În urma controversei provocate de Mina-Jimin, filmări și videoclipuri din trecut cu Jimin din diferite emisiuni au ieșit la iveală. Cel mai recent subiect este un videoclip cu Jessi, din show-ul de supraviețuire de la Mnet, „Unpretty Rapstar”.

Jessi a făcut diss echipei în care se aflau Jimin și Kisum, deoarece a susținut că nu meritau să câștige ele locul 2.

Jessi a spus: „Fraților, asta chiar e ciudat. Cum alegeți asta?”. Ea a remarcat, de asemenea: „Acest lucru nu are sens”. Când a fost întrebată de ce, Jessi a explicat că echipa lui Tymee ar fi trebuit să fie aleasă în schimb deoarece tot juriul a lăudat prestația acestei echipe. 

Ea a spus că ar fi trebuit eliminată echipa lui Jimin și Kisum: „Cred că echipa lui Tymee este mult mai bună decât cea a lui Jimin și Kisum. De aceea cred că eliminarea lui Tymee este o mare prostie”.

În timp ce internauții credeau că Jessi doar își descărca nervii atunci, ei cred acum că aceasta știa „ceva mai mult” despre Jimin, cu toate că nu a lăsat deloc să se înțeleagă asta.

Puteți vedea mai jos videoclipul cu diss-ul lui Jessi!

Sursa

3 gânduri despre „Un clip mai vechi cu Jessi făcându-i diss lui Jimin la ‘Unpretty Rapstar’ iese la iveală + internauții susțin că ea știa ceva

 1. Speedy👑🎶😈

  Nu cred ca stia ceva, Jessi era directa cu orice nu ii placea la cineva iar Jimin nu era cea mai talentata din emisiune, in timp ce Tymee avea experienta de multi ani si o cariera underground, deci era normal sa ti se para ciudat cum de Tymee a fost eliminata si Jimin nu.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. aeJ

  Jessi e genul acela de persoana super directa si daca stia ceva, sansele sa nu spune nimic ar fi fost inexistente. De fiecare data Jessi a spus ceea ce a gandit si nu a contat de cine era vorba, so… nu o ierta, o facea de ras acolo.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s