5 grupuri k-pop care aproape s-au despărțit din cauza situațiilor dificile

Grupurile k-pop îndură multe situații stresante și dificile în carierele lor. Unele dintre acestea au luat în considerare despărțirea din cauza acestor circumstanțe. Aici este o listă cu câteva dintre aceste trupe.

1. BTS

La festivitatea MAMA din 2018, Jin a făcut o declarație șocantă atunci când a dezvăluit că membrii BTS s-a gândit la despărțire în timpul anului din cauza dificultăților pe care le-au avut.

În 2020, unii dintre membri au vorbit deschis despre motivul pentru care au considerat desființarea în 2018. Suga a considerat că este din cauza tuturor îndoielilor și solicitărilor din cariera lor în acel moment.

Cred că se datorează faptului că lucrurile au devenit foarte grele la începutul anului. Atunci erau multe lucruri de gândit și existau multe îndoieli. Asta a fost în mintea noastră în acel an, deoarece acest loc de muncă cere constant să fii ca într-o cursă cu roller coaster. S-a dovedit a fi un an în care am putut reflecta asupra noastră. Așa cred eu.”, a recunoscut Suga.

2. VICTON

Înainte de 2019, VICTION era un grup relativ necunoscut și unul foarte aproape de despărțire din cauză că popularitatea nu creștea. Totuși, trupa a început să câștige multă atenție după ce membrii Byungchan și Seungwoo au participat la Produce X 101. Acest lucru a ajutat grupul să primească atenție și să devină mai cunoscut, atât local, cât și internațional.

Înainte de a primi atenție, membrii trupei erau într-o luptă continuă. Byungchan a dorit odată să fugă departe de toate din cauza stresului.

Îmi doream foarte mult să renunț și să fug, dar mi-a părut atât de rău. Dar… a fost atât de greu. A fost atât de greu încât am vrut să fug, dar nu am putut din cauza membrilor, familiei mele, fanilor. Pur și simplu nu puteam. Abia așteptam și așteptam să revenim, așteptam atât de greu în acea perioadă.” – Byungchan

3. EXID

EXID a fost pe punctul de a se desființa înainte ca fancam-ul lui Hani pentru „Up & Down” să obțină o atenție masivă. Acest fancam a salvat grupul de la o posibilă despărțire, deoarece EXID a obținut multă atenție după ce a devenit viral.

4. BIGBANG

În 2011, BIGBANG se apropia de al cincilea an împreună, dar părea că legătura membrilor nu mai era la fel de puternică. 2011 a fost și anul în care mulți dintre membrii BIGBANG s-au implicat în scandaluri. Daesung a fost implicat într-un accident de mașină, în care un motociclist a decedat. În timp ce Daesung a fost eliberat de acuzații, el a fost nevoit să se îndepărteze puțin timp de industria de divertisment pentru a reflecta asupra acțiunilor sale.

Tot în 2011, G-Dragon a fost testat pozitiv pentru marijuana. În timp ce acesta a declarat că nu-și amintește să fi consumat, a primit totuși reacții negative de la internauți.

Cu toate aceste scandaluri, BIGBANG nu a sfârșit prin a se despărți. Aceste incidente au ajutat la consolidarea legăturii dintre membri și i-au făcut să-și dea seama cât de mult înseamnă unul pentru celălalt.

5. NU’EST

NU’EST a fost la un pas de despărțire până când câțiva dintre membri au participat la Produce 101 sezonul 2.

Toți membrii care au participat la emisiune au câștigat o popularitate masivă și au ajutat ca trupa să crească. 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s