Jung Hae In și Paul Kim spun povestea din spatele prieteniei lor

Jung Hae In And Paul Kim Tell Story Behind Their Friendship

Jung Hae In i s-a alăturat bunului său prieten Paul Kim în episodul final al emisiunii acestuia!

Pe 4 august, Paul Kim și-a ținut emisiunea audio marca Naver, „Our Meeting”, avându-l în calitate de invitat special pe Jung Hae In.

Este știut deja faptul că actorul este un mare fan al lui Paul Kim, mărturisind adesea că muzica acestuia este preferata sa și chiar a interpretat de câteva ori piesele prietenului în cadrul aparițiilor sale televizate sau la întâlnirile cu fanii. Cei doi s-au cunoscut datorită filmului din 2019, „Tune In for Love”, în care a jucat Jung Hae In și pentru care Paul Kim a scris o melodie. În plus, talentatul compozitor și cântăreț i-a dăruit anul trecut lui Jung Hae In o melodie tematică pentru emisiunea sa de divertisment, „Jung Hae In’s Travel Log.

Jung Hae In a spus în cadrul emisiunii: „Melodia parcă transmitea exact sentimentele mele. Paul Kim este fără dubii un cântăreț remarcabil.”

Paul Kim a adus în discuție și prietenia celor doi: „Jung Hae In a sugerat să ne cunoaștem treptat. M-am întrebat  ‘Vrea să pară inabordabil?’. Putea să spună să fim prieteni doar ca să arate bine în media, dar a fost chiar mai bine că a fost sincer.”

Artistul a continuat: „Când l-am văzut prima dată pe Jung Hae In era așa de frumos încât mi-a tresărit inima, dar acum nu mă mai emoționez când sunt în preajma lui. Cred că m-am acomodat complet. Frumusețea nu este totul.”

De asemenea, cei doi prieteni și-au realizat reciproc câte o descriere. Paul Kim a spus: „Credeam că va fi comod, dar este de fapt foarte atent.” Jung Hae In a adăugat râzând: „Paul Kim este malefic. Când bem împreună, cred că el bea pentru amuzamentul de a mă tachina. Uneori îmi pierd cumpătul, dar daca el se distrează, atunci sunt și eu fericit.”

Jung Hae In și-a făcut debutul în 2013 și a celebrat cea de a șaptea aniversare de la debut pe 26 iulie. Acesta a spus: „Cred că fanii mei transformă zilele obișnuite în zile speciale. A devenit o zi pentru care sunt recunoscător.”

Pe durata transmisiunii, Jung Hae In a cântat piesa „Tears” de la Flower, explicând că obișnuia să o cânte adesea când mergea la karaoke în timpul liceului.

Apoi cei doi și-au schimbat rolurile, Jung Hae In devenind gazda emisiunii. Acesta l-a întrebat pe Paul Kim care sunt cele mai bune și cele mai dificile părți în a fi prezentatorul unei astfel de emisiuni.

Paul Kim a afirmat că o parte bună este că s-a simțit mereu relaxat pentru că nu a avut niciun fel de restricție. Acesta a spus: „Pe de altă parte, un lucru dificil al acestei poziții este că trebuie să scoți la iveală de la invitații tăi răspunsurile care le provoacă curiozitate fanilor.”

Paul Kim a spus în încheierea ultimul său episod: „Îți mulțumesc mult că ai venit astăzi în emisiune. Am fost mișcat. Ne vom revedea cu toții curând. Am fost din nou fericit astăzi datorită vouă.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu