Seulong din 2AM a fost implicat într-un accident de mașină, un om a decedat

Police Confirm Reports Of Car Accident Involving 2AM’s Im Seulong And Jaywalking Pedestrian

Poliția a confirmat că Im Seulong din 2AM a fost implicat într-un accident de mașină cu un pieton care traversa neregulamentar.

Pe 4 august, poliția a declarat că Im Seulong a fost implicat într-un accident de mașină, care a fost raportat în seara zilei de 1 august. Potrivit poliției, Im Seulong își conducea SUV-ul pe o șosea din Eunpyeong, Seul la 23:50, pe timp de ploaie, când a lovit un bărbat care traversa șoseaua, deși semnalul pietonal era roșu. Bărbatul a fost dus la spital, dar a decedat la scurt timp, din cauza rănilor.

Secția de poliție a declarat: „În prezent, suntem în plin proces de investigare a accidentului. Este adevărat că persoana a decedat după ce a fost lovită de mașina lui Im Seulong, însă victima a traversat neregulamentar. Cu toate acestea, încă investigăm accidentul și urmează să verificăm dacă Im Seulong a încălcat Legea traficului rutier.”

Conform rapoartelor, Im Seulong a fost interogat de poliție imediat după accident și va fi chemat în altă zi pentru interogări suplimentare. Un reprezentant al poliției a declarat: „Im Seulong nu conducea sub influența alcoolului, dar investigăm alte posibilități, cum ar fi viteza. Cu toate acestea, ne este greu să declarăm ceva în acest moment, deoarece ancheta este în curs de desfășurare. Vă cerem să înțelegeți că nu putem dezvălui detalii cu privire la anchetă.”

Compania artistului, Jellyfish Entertainment, a postat următoarea declarație:

Bună ziua. Suntem Jellyfish Entertainment.

Aceasta este declarația noastră despre accidentul de mașină în care a fost implicat Im Seulong.

În primul rând, condoleanțe familiei victimei accidentului fatal  și sperăm că o să se odihnească în pace. Chiar după accident, Im Seulong a luat imediat măsuri de urgență la fața locului, dar din păcate, victima a murit în timp ce a fost dusă la spital.

În data de 1 august, Im Seulong își conducea mașina proprie când accidentul s-a produs. În timp ce conducea, s-a ciocnit cu un pieton care traversa șoseaua. Imediat după accident, Im Seulong a sunat la poliție și salvare, dar din păcate, victima a decedat în timp ce a fost dusă la spital.

Im Seulong a fost interogat de poliție în conformitate cu protocolul și a fost trimis după aceea acasă, dar este în stare de șoc.

Vă rugăm să înțelegeți că nu putem dezvălui detaliile incidentului, deoarece rezultatele anchetei poliției nu au fost încă dezvăluite.

Cu toate acestea, înțelegem cât de multă durere trebuie să aibă membrii familiei victimei și am dori să le cerem sincer scuze.

Încă o dată, sperăm că victima se poate odihni în pace, iar noi transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale.

 

Sursă

3 gânduri despre „Seulong din 2AM a fost implicat într-un accident de mașină, un om a decedat

  1. Pingback: Im Seulong este amendat cu 7 milioane de woni pentru accidentul de mașină în care a murit un om | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Seulong din 2AM se va întoarce la activități cu un OST după ce a fost amendat pentru accidentul fatal | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s