„2 KIDS” este mai mult în stilul SHINee decât în stilul unic a lui Taemin?

SHINee Taemin shares thoughts about upcoming album and '2 KIDS ...

După cum bine știți revenirea lui Taemin este aproape, iar cu această ocazie artistul a lansat prologul 2 KIDS.

Încă de la debutul său solo din august 2014 cu Danger, artistul și-a făcut remarcat stilul său unic, energia debordantă și talentul său. Despre el se poate spune fară niciun dubiu că este un artist complet, fiind capabil să susțină singur un întreg concert.

Haideți să aruncăm o scurtă privire asupra melodiilor sale solo începând cu cea de la debut. „Danger” este o melodie puternică cu un videoclip în care nonculorile alb și negru predomină, dându-i acestuia un vibe emo, dar și sexy în același timp.

Cu mai puțin de un an înainte de lansarea sa, trupa SHINee a revenit cu melodia Eveybody, un cântec energic și foarte catchy și despre care putem spune că este reprezentativ. Aici fiecare membru este pus în valoare la fel de mult.

Cu un videoclip parcă desprins dintr-un film de acțiune, Press your number ne arată un Taemin mai matur cu o voce atrăgătoare a cărui timbru special se face tot mai remarcat.

Ce urmează după un Taemin matur? Unul cu o privire pătrunzătoare care parca vrea să citească tot ce este în mintea ta. Cu mișcări senzuale și perfect executate artistul ne arată latura sa cu care poate atrage orice fată.

Al doilea mini album al său este de asemenea în acest stil al sau „hot hot” așa cum spun versurile melodiei sale Want. Coregrafia impresionată și vocea uimitoare ne confirmă încă o dată talentul său necontestabil.

Nici când vine vorba de internațional nu se lasă mai prejos: Famous. Tind să-i dau dreptate atunci când spune „Famous (I’m so fabulous) famous (I’m so dangerous)” .

Să ne întoarcem puțin la originile sale: SHINee. Printre ultimele melodii lansate în formulă de cinci, Tell me what to do este o melodie sensibilă perfectă pentru orice moment.

Cu videoclipuri geniale dar cu aceleași voci speciale băieții lansează Our page, Good Evening și I want you în 2018 cu aceeași sensibilitate specifică lor.

Iar acum ajungând la obiectivul articolului nostru: „2 KIDS”. Piesa se bazează pe un ritm simplu, amestecând acorduri de chitară electronică și o percuție ușoară. Vorbind despre o iubire pierdută, a doi copii prea tineri și naivi, Taemin ne arată o parte sensibilă a sa care ne duce cu gândul mai mult la melodiile lansate cu trupa în ultimii ani decât la cele solo. Probabil că melodia ar fi putut fi cântată la fel de bine și de toți 4 deoarece Taemin pare a se fi mulat pe timbrul vocal al fiecăruia făcându-ne să fim nostalgici.

După părerea mea mezinul SHINee a demonstrat din nou că este un artist complet, capabil de multe.

Cum vi se pare cântecul? Aduce a SHINee sau nu?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s