Primul concert virtual al trupei Twice a fost colorat și interactiv

(JYP Entertainment)

Cu ajutorul celei mai noi tehnologii, susținută de un concept bine pus la punct, trupa K-pop, Twice a dus la un nou nivel primul său concert virtual ce a avut loc duminică după-amiază.

Primul concert oficial al grupului din turneul mondial din 2019, „Beyond LIVE – Twice: World in a Day” a arătat că industria multimilionară a implementat noi metode impresionante în perioada pandemiei. Concertul cu plată de 90 de minute a fost difuzat în 126 de țări și a marcat primul eveniment de la „Beyond Live Corporation”, o nouă firmă înființată în comun de SM Entertainment și JYP Entertainment pentru a difuza concertele virtuale ale Naver’s Beyond Live pe o platformă globală specializată.

(JYP Entertainment)

„Ne-am întrebat cum va fi primul nostru spectacol virtual. Ascultăm țipetele voastre ca la un adevărat concert chiar aici, chiar acum. Este uimitor!” a spus Nayeon, după ce artistele au dat startul spectacolului cu hiturile lor energice „Stuck in My Head”, „Touch Down” și „Fancy”. 

În jurul membrelor Twice a fost un ecran imens care a afișat imagini cu 200 de fani din diferite părți ale planetei, aplaudând în direct din casele lor. Țipetele lor emoționate răsunau în toată sala, fuzionându-se uneori cu vocile cântărețelor. Mina a declarat „Eram un pic îngrijorate de primul nostru concert virtual, dar vă putem auzi clar vocile. Am devenit mai încrezătoare datorită vouă”.

Tema concertului a fost străbaterea lumii într-o zi, cu opere de artă digitale fanteziste, înfățișând 16 orașe mondiale, inclusiv Seul, Bangkok, Manila, Singapore, Los Angeles, Mexico, New York și Chicago. Un taxi virtual „Înapoi în viitor” a zburat pe scenă, rămânând fidel conceptului de turneu mondial. „Acum îi vom vedea pe Once (membrii fandomului Twice) din întreaga lume într-o singură zi”, a spus Chaeyoung emoționată.

Sana a încântat fanii, adăugând: „Vizităm locuri care au făcut parte din ultimul turneu mondial.” 

(JYP Entertainment)

La sfârșitul spectacolului, Twice a făcut un anunț în care ne aducea la cunoștință faptul că în curând va fi publicată o versiune în engleză a melodiei „More & More”. Membrii globali ai comunității Once au răspuns grupului cântând cu pasiune „Te iubesc” în coreeană. 

„Am fost îngrijorată deoarece concertele noastre au fost anulate, crezând că astfel nu vă vom putea vedea. Dar sunt recunoscătoare că ne-am întâlnit prin intermediul acestui spectacol”, a spus Dahyun, în timp ce Momo și Tzuyu leau mulțumit fanilor pentru că le-au dat forță în aceste momente dificile.

„Îmi pare rău că am stat așezată pe scaun în timpul spectacolului, dar m-am simțit recunoscătoare să vă văd pe fiecare dintre voi arătând fericiți alături de noi”, a spus Jeongyeon, părându-i rău de faptul că nu a putut participa cum se cuvine la spectacol, din cauza unei răni la gât.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s