Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 1

Cu siguranță există printre voi iubitori de K-drame și de webtoon-uri și cred că sunteți curioși să aflați care dintre serialele voastre preferate sunt inspirate dintr-o astfel de bandă desenată coreeană.

Pentru început vă prezentăm 9 seriale:

1. „Itaewon Class

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Serialul ne spune povestea unui director general al unei mari companii de restaurante și a fiului său. Personajul principal își pierde tatăl din cauza fiului directorului și rămâne singur (după scenariul din webtoon). Visul lui este să devină polițist dar din cauza acestei situații decide să caute răzbunare pentru moartea tatălui său devenind bogat. Încetul cu încetul el încearcă să își urmeze visul începând să administreze și să deschidă un restaurant în zona Itaewon din Seul. Mai târziu devine directorul companiei I.C. (Itaewon Class).

Drama produsă de către Kim Sung Yoon a fost lansată pe canalul JTBC (dar poate fi urmărită și pe Netflix) în 31 ianuarie iar în rolurile principale s-au aflat actorii Park Seo Joon, Kim Da Mi și Yoo Jae Myung.

2. „Mystic Pop-up Bar

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

„Mystic Pop-up Bar” ne arată ce se întâmplă într-o pocha (bar exterior) care apare noaptea târziu în locuri ciudate.

Puteți găsi serialul pe canalul JTBC ( și pe Netflix). Încă din 20 mai mezinul trupei BTOB, Yook Sung Jae , actrița Hwang Jung Eum și mulți alții au încântat spectatorii cu acest bar magic.

3. „Meow, The Secret Boy

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul romantic „Meow, The Secret Boy” a fost anunțat în anul 2018 că va fi adaptat într-o kdrama însă a fost lansată abia anul acesta. HongJo, o pisică transformată în om, și SolAh, o femeie asemănătoare unui cățeluș, devin un cuplu foarte adorabil.

Inițial postul tvN dorea să lanseze acest serial cu numele „The Man Baking Bread” însă a renunțat la acesta. În cele din urmă a fost difuzat pe KBS în 25 martie cu actorii L (INFINITE), Shin Ye Eun și Seo Ji Hoon.

4. „Memorist

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul cu nume omonim scris de către JaeHOO este o combinație dintre genurile acțiune, thriller și supernatural. Detectivul DongBaek are super puterea de a citi mințile oamenilorse confruntă cu un misterios caz de crime în serie.

Producătorul So Jae Hyun a lucrat cu postul tvN pentru a difuza această dramă în care joaca Yoo Seung Ho și Lee Se Young.

5. „Rugal

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Acțiunea științifico-fantastică din webtoon-ul „Rugal” scrisă de către Rel.mae a fost adaptată anul acesta într-o kdrama care ne spune povestea unei organizații speciale cu același nume care aduce împreună armele umane care au câștigat o abilitate specială prin bioinginerie și care luptă împotriva celui mai mare grup terorist de ROK numit Argus.

Postul OCN a început să difuzeze în 28 martie scenele la care participă Choi Jin Hyuk, Park Sung Woong și Jo Dong Hyuk.

6. „True Beauty

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Una dintre cele mai populare benzi desenate printre fetele de 10-20 din Coreea, „True Beauty” ne vorbește despre o fată care s-a transformat într-o zeiță cu ajutorul abilitaților de machiaj. Tradus în 4 limbi, webtoon-ul este popular și printre cititorii internaționali.

Kdrama va fi produsă de către compania BonFactory și Studio N. Autorul a anunțat știrile despre adapatare pe contul personal de Instagram. Momentan se cunosc doar actorii cărora le-au fost oferite rolurile principale: Cha Eun Woo (Astro) și Moon Ga Young.

7. „Backstreet Rookie

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Comedia romantică „Backstreet Rookie”( denumită și „Convenience Store SaetByul”) arată povestea de dragoste dintre o inocentă fată care lucrează part-time și care este extrem de bună la karate și frumosul manager al magazinului unde aceasta lucrează.

Difuzată din 19 iunie, drama a atras mulți urmăritori atât datorită scenelor amuzante dar și datorita chimiei dintre cei doi actori principali Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung, cu toate că după primul episod a avut parte de câteva controverse.

8. „Model Taxi

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Carlos și Lee Jae Jin ne-au scris despre un conducator de taxi care își ia revanșa de la pasagerii săi.

SBS a adaptat povestea pentru cea de-a jumătate a anului curent.

9. „Sweet Home

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul din genul thriller horror scriitorilor CarnBy Kim și YoungChan Hwang va fi adaptat în cursul acestui an. Este povestea bizară a unui elev de liceu singuratic care este hărțuit la școală. El și-a pierdut familia și a fost forțat să-și părăsească casa. În lumea exterioară el înceapă să oprească oamenii din a deveni monștri. Povestea prezintă o perspectivă pesimistă a societății.

Actorii Song Kang, Lee Do Hyun, Lee Si Young și Lee Jin Wook vor juca în acest serial care va fi difuzat pe Netflix.

 

Urmăriți aceste povești?

Partea a doua va apărea curând.

5 gânduri despre „Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 1

  1. Pingback: Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 2 | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 3 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s