“Do You Like Brahms?” lansează un teaser video cu Kim Min Jae și Park Eun Bin

K-drama “Do You Like Brahms?” introduce povestea celor două personaje interpretate de Kim Min Jae și Park Eun Bin, care suferă fiecare din cauza iubirii neîmpărtășite.

Serialul “Do You Like Brahms?” va spune povestea viselor instabile ale muzicienilor și iubirile lor.

Park Eun Bin joacă rolul lui Chae Song Ah, o violonistă care este cu șapte ani mai mare decât colegii ei. Kim Min Jae joacă rolul lui Park Joon Young, un pianist genial care a câștigat numeroase competiții internaționale.

Noul teaser începe cu cuvintele: „Persoana pe care Brahms a iubit-o toată viața a fost soția prietenei sale apropiate, Clara Schumann”. În videoclip, Park Eun Bin se uită îndelung la Lee Yoo Jin, care este prietenul ei din clubul de orchestră. Dar Lee Yoo Jin pare să o placă pe Bae Da Bin, o altă prietenă apropiată a lui Park Eun Bin.

Kim Min Jae suferă, de asemenea, de o iubire neîmpărtășită. Deși trăiește o viață de invidiat ca pianist de geniu, de îndată ce părăsește scena, se gândește de mult la Park Ji Hyun. Cu toate acestea, Park Ji Hyun îi zâmbește lui Kim Sung Cheol, celălalt prieten al lui Kim Min Jae. Pe măsură ce viața lor amoroasă se încurcă, povestea spune: „Brahms a trăit toată viața singur alături de Clara.”

La final, însă, Park Eun Bin și Kim Min Jae își găsesc alinarea unul în celălalt. Amândoi sunt îndrăgostiți de prietenul prietenului lor, dar atunci când Park Eun Bin îl întreabă pe Kim Min Jae: „Îți place Brahms?”, privirile lor se întâlnesc și între cei doi se aprinde o scânteie.

“Do You Like Brahms?”  are premiera în data de 31 august.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s